MANIEK TWOJE ZDROWIE... JUZ SIĘ NIGDY NIE NAPIJEMY RAZEM ZA ŻYWOTA, ALE GDZIEŚ TAM U GÓRY KIEDYŚ NAPEWNO...UWAŻAJ TAM NA SIEBIE U GÓRY...
KAMIL!!!!.Sam sobie tam stan jak masz ochote.!Jeszcze powiedz mi ze w tym miejscu jezdzisz 40km/h to padne na kolana(ale ze smiechu)Sam bys tam jechal raczej szybciej niz 40km,bo wszyscy tam jezdzą szybciej bo jest z gorki.A prawda jest taka ze ta BABKA wymusila pierszenstwo i zajechala droge I kazdy inny kto by jechal w tym czasie w tamtym niebezpiecznym miejscu bral by udzial w tym wypadku ,a ze trafilo to akurat na Mariusza a on jechal motocyklem to skonczylo sie to tak a nie inaczej.Rownie dobrze moglo to trafic na mnie na Ciebie czy na kogos innego...A ciekawe co Ty bys zrobil jakbys jechal tam a ona by zajechala Ci droge MONDRALO!??CIekawe czy bys byl taki madry jak jestes teraz.??????Pewnie bys sobie wyobrazil babke jadaca pod gorke i skrecajaca w lewo i bys zwolnil.Przeciez trzeba miec wyobraznie.NIE?
Paulina Gorzkowice coś Ci sie naprawde chyba w główce poprzestawiało... Jak możesz pisac takie głupoty???!!!!!Nie masz wogóle pojacia!!!! Zastanów sie troche.....
To nie była wina Mariusza,to ta kobieta nie ustąpiła mu pierwszeństwa.Ona powinna dostać wysoka kare więzienia.
To nie była jego wina,uwierzcie.
O zmarłych nie można źle mówić.[*]
Ludzie jak możecie mówić,że to była też jego wina.
To ta kobieta zawiniła a nie on.[*]
Boże ja nie wiem co bym zrobiła na miejscu Justyny i rodziny Mariusza... Co o tym myślę to ryczę jak małe dziecko... To nie był mój przyjaciel... to był tylko kolega a i tak nie mogę się pogodzić z jego śmiercią... Dlaczego tak fantastyczny chłopak musiał zginąć? Nadal nie mogę w to uwierzyć... ;(
ludzie.. zastanowcie sie 150 km/h... zal mi niewiecie nic o tym wypadku... jakis jacek... to moglo sie zdazyc kazdemu... nawet mnie... ale padlo na wspanialego czlowieka i kolege.... Maniek zawsze bedziemy cie pamietac.... oby tam gdzies wysoko bylo ci dobrze...[*]
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!