Chojniak zły. dziemdziora dziemdziora. Zły chojniak. dziemdziora dziemdziora dziemdziora dziemdziora. Niepodpisywane artykuły.
PIO - ok, zły chojniak. Dziemdziora dziemdziora dziemdziora. Chojniak-zwolnienia, dziemdziora naprawia jezdnie, chojniak-podwyżki, dziemdziora sprząta miasto, dziemdziora ratuje starówkę! dziemdziora dziemdziora dziemdziora. Głupi i ślepy nie widzi, że to kampania. Żałosne... :/ ePIOtrków.
ZALICZAM CIEBIE JAKO NAJWIĘKSZEGO :)
Jak nic nie robi ??? Wczoraj np. była schowana w krzakach przy I LO z fotoradarem.
Robi się Panie robi - drenaż kieszeni.
W ZDiUM czekają na dzień w którym dzieciaki zostaną zagonione do sprzątania miasta i okolic.
No i jak co roku pozostanie sterta porozrywanych worków ze śmieciami.
Byle do pierwszego lipca i Straż Miejska weźmie się ostro za wypisywanie mandatów za zaśmiecanie lub nie posprzątanie.....
Moje filmy o Piotrkowie.
http://sklave.manifo.com/foto-szopka
;D
Wnioski o pilne sprzątanie powinna składać straż miejska z wystawieniem mandatu włącznie.
A co robi?
Nic.
Panie Janku może wie Pan coś na temat ulicy Matejki? Kiedy jakiś remont bo dziury jak cholera.
Janek jak zwykle gra na uczuciach i manipuluje czytelnikami/słuchaczami. Idealna pogoda będzie jak się skończą nocne przymrozki, czyli już wkrótce. Widziałem jak w połowie lutego, gdy było kilka dni z temp. na plusie, jeżdziły zamiatarki po mieście, więc myśle że służby miejskie wywiązują sie ze swoich obowiązków. A za śmieci są odpowiedzialni mieszkańcy Piotrkowa, którzy nie dbają o czystość wokół siebie... wstyd mi za takich ludzi. Panie radny,... podnieś Pan tego śmiecia, zamiast użądzać kolejną szopkę, pisaninę i uruchamiać wszelkie machiny użędnicze.
ciekawe kiedy mieszkańcy wezmą sobie do serca dbalosc o otoczenie śmieci nie spada z nieba tylko ludzie je wytwarzają o potem wyrzucają gdzie popadnie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!