szkudniku a nie społeczniku niech pan się weźmie do pracy i zacznie zarabiać pieniążki dla własnego domu i niech pan zadba o swój własny dom a dopiero niech pan zajmuje się innymi.Dobrze by było żeby pan mieszał w swoim domu a nie w mieście.A od nas sąsiadów niech się pan od...kim pan jest, trzeba samemu dawać dobry przykład a nie żyć jak pasożyt i pieniacz .Zna pan niby prawo a nęka pan wszystkich to też jest karalne Wszyscy mają pana dosyć ,jest pan jak wrzód na
Tą radę miasta zupełnie porypało.Już te szyderczo-nienawistne
umysły,które posiadają szkodnicy uważający się za radnych wręcz zieją jadem i nienawiścią do nas mieszkańców.Ostatnio ustanowili nie tylko drastyczną podwyżkę cen wody i ścieków ale również idiotyczną uchwałę o strefie płatnego parkowania pod prywatnymi posesjami,która obowiązuje od 01.06.2012 roku
pan doktor niech się zajmie jak należy pacjentami.Na wizytę czeka się po 3 miesiące i dłużej.
PIOTRKÓW TRYB. MA NAJDROZSZA WODE W WOJ.ŁÓDZKIM, A RADNI ZARABIAJA TYLE ŻE MOGA DOBROWOLNIE PŁACIC WIĘCEJ ZA WODĘ
radni piastuja stanowiska a w pracy miejsce puste,pacjenci czekaja i czekaja i jeszcze beda placic wiecej za wode,to sa jaja...Dyzmatyzm
a może by tak zacząć bojkotować tego radnego, a może nie będziemy się już u ciebie leczyć!!!
"lepiej jechać do Tuszynka,
niż się leczyć u Błaszczynka"
- Primum non nocere!!!
Piotrków Zdrój zaprasza na leczenie wodą (nie wódą ;)) - Kneipp się w grobie przewraca od tych "lekarzy" -
a tam za tym bezrobotnym (Błaszczyński niech poszuka sobie pracy poza Piotrkowem!)to Winiarski siedzi? - niech mi ktoś podpowie
lala nie gadaj głupot. Jeśli już chcesz dowalić to mów prawdę.W Bełchatowie woda 3,52. W Łodzi 3,47, w Piotrkowie 3,20.Dzis na słowo nie wierz nikomu nawet lali. www.cena-wody.pl
~do lala nie pisz głupot. Nie jestem firmą i mnie obowiązuje cena brutto - w Piotrkowie cena wody wynosi 3,46.
Dzis na słowo nie wierz nikomu do lala też.
Wychodzi na to, że woda staje się dobrem luksusowym. Przynajmniej tak usiłuje się nam wmówić. Oczywiści i jak zwykle po d.... dostaną najbiedniejsi podatnicy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!