nasza piotrkowska policja go znajdzie jestem tego pewny , jeśli zacznie pracować na razie policjanci bawią się w policje
Przerażająca jest zachowanie kierowcy i pasażera. To jacyś zwyrodnialcy, bo inaczej się nie da ich nazwać. Nawet, jeśli między kierowcą, a właścicielem posesji doszło do sprzeczki/wymiany zdań to nic nie tłumaczy takiego bestialstwa. Oby panowie ze wspólnej celi nauczyli kierowcę i pasażera dobrych manier...
ewidentnie panowie wdali się w dyskusję, może doszło do szarpaniny. Niejednokrotnie mam ochotę podejść do drugiego kierowcy i zapytać co odp......la na drodze. Tylko, że mogę trafić na naćpanego koksa, któremu raczej nie dam rady lub który wyjmie scyzoryk i mnie zadźga. Czasem lepiej zagryźć zęby i jechać spokojnie dalej. Z drugiej strony jak jechać dalej, jak ktoś ci zastawia wjazd.
Takie pytanie , a jak tam były porachunki o pieniądze to ja sałaty rzodkiewki i nic więcej nie kupuje z majkowa jak ktoś opryska czymś na złość
Naciągana to jest mocno ta cała historia.Ktoś tu chyba przekozaczył.
a może ten pan nie wsadził ręki do samochodu przez szybe, tylko jego ręka została tam wciągnieta prze kierowce ?? co za mądrale ale tylko w jedną strone :))
Bestialstwo ale to tylko dlatego ,ze policja chowa się za biurkami lub w krzakach i nie ma kary. Za komuny po 23 można było spokojnie przejść miasto. Znajomego w biały dzień w Łodzi pobili i okradli i nikt z tłumu ludzi palcem nie kiwnął. Za taki czyn sąd 24-ro godzinny i do paki
Z roku na rok niestety poziom agresji wśród ludzi wzrasta i będzie coraz gorzej. Nie dalej jak wczoraj jakiś wyrostek naćpany mefedronem machnął mi łapą przed nosem, czym mnie prawie wyprowadził z równowagi i z trudnością powstrzymałem w sobie chęć rozkwaszenia mu mózgu o chodnik...
Bandyta w złomowym - ze szrotu aucie hehe na lakiernika go stać już nie było, żeby se zderzak przemalować. Oby cie jak najszybciej zlapali i odseparowali od spoleczeństwa...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!