Tshirty z kreskówkami, krótkie portki, flaga klubu (notabene podobna do niemieckiej), koszulki z logami partyjek czy podobnych, powyciągane marynary spod których wystają pomięte koszulki, obowiązkowe race .....czy na tym polega okazywanie szacunku powstańcom ? Wstyd.
Krok po kroku idziemy w kierunku normalnej Polski, a potomkowie lewactwa, które sprzedawało Polskę Stalinowi, gdy Polacy walczyli w podziemiu niech sobie jeszcze trochę powyje. Wczorajszy koncert w Warszawie i 100 000 rozśpiewanych uśmiechniętych Polaków miód na nasze serca. Będzie dobrze, damy radę.
Byłam pewna,że przez miasto maszeruje stado kiboli...głupie darcie japy znudzonych dresów.
jak mnie wk..wiaja ci ogoleni na łyso pseudopatrioci w tiszertach
Jedyne co zapamiętamy z tej rocznicy to szyderczy uśmiech Macierewicza, Apel Smoleński i przebierańcy w MON na spotkaniu z Macierewiczem. Wkrótce jednym żyjącym powstańcem będzie Macierewicz. To było święto neofaszystów bo przeważnie oni je świętowali w wielu miastach Polski. Więcej na http://sklave.manifo.com/
Jeden w koszulce z garfildem, jakies matoly z flaga niemiec. Koniec swiata
W innym artykule profesor Marek Dutkiewicz "Noszenie koszulek z Polską Walczącą czy napisami typu "Powstanie Warszawskie - pamiętamy" to nie jest dowód patriotyzmu, kojarzy mi się raczej z kibicowaniem, gdzie młodzi ludzie zakładają takie same stroje i szaliki, by wyrazić przynależność do danej drużyny" i te zdjęcia to potwierdzają gość w koszulce z garfildem, goście w krótkich spodenkach upamiętniają Powstańców. Ludzie trochę więcej szacunku. A flaga klubu i ci co ją trzymają też ubrani stosownie do okazji i też zastanawiam się czy wiedzą czym było to powstanie.
Ciekawe.
Obchody rocznicy powstania organizują neo faszyści w asyście podoficerów LWP.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!