Prawidłowo jego pole i może zrobić co chce ja bym postawił szlaban i brał opłaty
Co na to ochrona środowiska ?? Gnój nie może leżeć tak długo, bo przesiąkają do wód gruntowych związki fosforu itd.
Dziś w nocy ten gnój będzie usunięty a dla właściciela pola będą wyciągnięcie konsekwencje.
Na miejscu wlasciciela rozwinalbym kolczatke,jak banda nie rozumie to niech placi
Mieszkam na Moryca i od kiedy zamknęli ten przejazd to mam przerąbane i muszę jeździć na około do Rozprzy i z reszta do miasta tez jeździłam tamtędy, przez jakiś czas było fajnie bo był ten przejazd bokiem a teraz znów powtórka z rozrywki. Kiedy otworzą wiec ulice Moryca? Mieszkańcy o to proszą.
Gnój się roztopi a problem zostanie ale ja się nie poddam i dziś w nocy tamtędy spróbuję przejechać i na dodatek wyrzucę przez okno peta i gumę do żucia.
Chciałbym na marginesie zauważyć że określenie "gnój" jest określeniem wieloznacznym i w związku z tym, w artykule powinno padać określenie "obornik". Z poważaniem do uczestników dyskusji Jego Ekscelencja.
Żenujące jest to że ta droga nie została już dawno zeobiona. Szokalski opowiadał że w zimę się nie da całe lato przeleciało i też się nie dało. Prezydent, Szokalski i cała ta bezradna rada do zwolnienia i to dyscypinarnego. Szkoda gadać
Wielkie brawa dla tych którzy pamiętają, Oczywiście władz miasta, rady miasta, członków partii, biór poselskich zabrakło..., bo Kijów zabronił
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!