metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
.Luca ~.Luca (Gość)05.10.2013 08:32

Jaki prezydent,takie miasto,syf,kiła i mogiła.

00

Ben ~Ben (Gość)05.10.2013 10:37

".Luca" napisał(a):
Jaki prezydent,takie miasto,syf,kiła i mogiła.

i złodziejstwo

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga05.10.2013 10:45

Cytuję:
Natomiast nie zwalnia jej to z obowiązku uiszczenia opłaty za gospodarowanie odpadami komunalnymi w wysokości zadeklarowanej tj. 30 zł za miesiąc lipiec.

Złodziejstwo w biały dzień!

00

Zanzi ~Zanzi (Gość)05.10.2013 10:49

"Nawet w sytuacji, gdy gmina nie wywiązała się z obowiązku odbierania odpadów komunalnych, nie ma możliwości uchylenia się od ponoszenia opłaty na rzecz gminy."
I to jest cała kwintesencja polityki naszych władz ;)

00

janusz ~janusz (Gość)05.10.2013 10:52

złodziejstwo w bialy dzien !! ale coz taki jest nasz swiat...i nie ma znaczenia kto jest prezydentem bo podobne sprawy dzieja sie w calej Polsce...

00

anonim ~anonim (Gość)05.10.2013 12:39

Polska...

00

,,,, ~,,,, (Gość)05.10.2013 13:49

Ja też musiałam zamówić sobie odbiór śmieci w lipcu (wcześniej rozwiązałam umowę z firmą która dotychczas odbierała śmieci), opłacić odbiór, odebrać w siedzibie firmy fakturę, udać się do UM, wypisać 2 strony wniosku o zwrot kosztów aby pieiądze wpłynęły na konto. Ciekawe kto odda mi za benzynę i pół straconego dnia na jazdy od jednych do drugich. Oczywiście kwota na fakturze jest niższa od podatku, który musiałem zapłacić o 30 %. A miały być obniżki!!!

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)05.10.2013 14:03

Ten artykuł tylko potwierdza, że jednak najwłaściwsza była porada, aby mieszkańcy z tamtego sektora po prostu wystawiali swoje śmieci na ulicę. Zgodnie z tą pseudoustawą miasto musiałoby wtedy samo rozwiązać ten problem. A tak wyszło jak zwykle - po dupie dostali mieszkańcy.

00

xx ~xx (Gość)05.10.2013 16:10

Ciekawe co na to odpowiedziałby NSA. Tak to można gospodarować. Czy się stoi czy się leży, 30zł się należy. Czy pracownicy w urzędzie też dostają pieniądze jak noc nie robią?

00

moll ~moll (Gość)05.10.2013 20:47

To jest zwykłe wyłudzenie pieniędzy,ta sprawa nadaje się dla prokuratora.
Dość pobłażania.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat