metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)26.08.2020 09:49

Prędzej ty wykonczysz takim gadaniem do gadania to wszyscy pierwsi czemu wy nie rządzicie lub nie uczycie.

12

zosia ~zosia (Gość)26.08.2020 09:23

Wola Krzysztoporska (stolica gminy) nie będzie miała zjazdu z autostrady A1.

11

gość ~gość (Gość)26.08.2020 23:28

Wcześniej polikwidowali w gminie małe szkoły, a teraz w tych molochach próbują bezpieczeństwo zapewnić. Gdzie sens i logika

11

gość ~gość (Gość)26.08.2020 07:46

Wykończą te dzieci w Polsce. Ciągle tylko dezynfekcje denatutatem, ozonowania, pewnie też noszenie maseczek.

11

ggggggggg ~ggggggggg (Gość)27.08.2020 20:45

za likwidację małych szkół podziękujcie włodarzowi

01

gość 1 ~gość 1 (Gość)26.08.2020 21:09

O czym my mówimy. Żadna Polska szkola nie jest przygotowana do prowadzenia lekcji w tych czasach.Rząd nie zrobił w tym kierunku nic.Cały czas jedna wielka propaganda. Wszystko zwalono na dyrektorów jak i samorządy. Rząd chwali się zakupem kilkudziesięciu milionów maseczek.Podzielcie sobie te kilkadziesiąt milionów przez ilość uczni. Wiecie na ile starczy - może na tydzień. Żeby nie było ja jestem za powrotem dzieci do szkół ale na dobrze wypracowanych zasadach. Nie ja mam proponować jak to zrobić bo od tego są osoby które biorą za to pieniądze m.in. MEN jak i pseudo premier.

21

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat