a jak z targiem w środę ,można przyjechać i handlować czy odwołany ?
seniorzy to wcale sie nie boja koronowirusa laza na poczte i dupe truja ludzia niech pomysla o tych co sie boja a do pracy mimo to musza chodzic litosci czy oni nie maja bliskich zeby ich powstrzymac od lazenia po sklepach i poczcie
Dlaczego podawane są jedynie dane z woj. łódzkiego?
Po likwidacji mapy zagrożeń z podziałem na powiaty, mieszkańcy wszystkich powiatów powinni wiedzieć gdzie występują zagrożenia i w jakiej wielkości. Może Szanowne Media powyższe informacje uzyskają od Wojewody i będą je każdorazowo upubliczniać? Bardzo prosimy o pomoc w tej sprawie.
Za czyją kasę tzw. burmistrz zrobił banery, żeby "zostać w domu" i robi sobie propagandę w całej gminie jaki on jest dobry, a śmieci po 30 zł szykuje dla tych samych ludzi. Gdzie są granice wytrzymałości i wstydu. Dokąd będziemy go akceptować. Ja się wstydzę za takiego gospodarza.
Za odpady bio kompostowane na własnym gruncie, też będzie opłata. Paranoja panie burmuszu.
3 mln dopłaty do oświaty ? Mam 3 pytania otwarte do radnych i do burmistrza:1) Dlaczego nie realizujecie strategii rozwoju Gminy Sulejów i inwestujecie w obiekty w oświacie, generujące ogromne koszty, również eksploatacyjne (sala Witów, sala Łęczno, basen i sala Sulejów itp) ? 2.Ile rocznie w % kosztuje łączne utrzymanie wraz z kosztami osobowymi nowopobudowanych i planowanych do budowy obiektów oświatowych w stosunku do 3 mln dopłaty rocznej do oświaty?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!