metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mieszkaniec --- ~mieszkaniec --- (Gość)15.12.2013 19:24

Wstaje rano wyjmuje popiół z pieca robę drzewo pale w piecu pakuje popiół do wiaderka wsiadam na rower pedałuje do zgk oddaje popiół wracam jem obiad na śniadanie ide czyszcze piec bo zgasło wyjmuje popiół z pieca robę drzewo pale w piecu pakuje popiół do wiaderka wsiadam na rower pedałuje do zgk wracam jem kolacje na obiad chciałbym jeszcze raz jechać ale zgk już zamknięte wracając kupiłem wodemineralna i jade wrzucić do pojemnika a pojemnik jakzwykle pełny zbieram butelki wokół pojemnika żeby rano z popiołem im zawieźć mam dobry dojazd do roboty ale przestałem jeździć bo nie mam czasu szukam opon zimowych do roweru bo jak nie to będę musiał łańcuchy pozakładać kto w ten firmie rodzinnej za ten bajzel odpowiada

00

kierowca ~kierowca (Gość)15.12.2013 19:36

Ale kiedy nasi urzędnicy mają myśleć jak już sobie dali dniówkę wolnego w wigilię i sylwestra urząd czynny tylko do 13 ato akurat wtorki kiedy urząd do 17:00 powinien być czynny czyli 8 godzin wolnego za nasze pieniądze ja jestem kierowcą autobusu i muszę jeździć od 15:00 do 23: w wigilię i w drugie święto też a oni w którą sobotę to mają to zamiar odpracować

00

siara ~siara (Gość)15.12.2013 19:54

Robicie sobie jaja na tym forum a tak naprawdę ale tak napradwdę tak ułomniezarządzanej gminy nie chyba w całym kraju

10

/gość ~/gość (Gość)15.12.2013 21:24

Popiół do kosza się wsypuje i nigdzie nie trzeba zawozić rowerem

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat