Brawo dla tej gminy! Cały czas słychać, że dzieje się w niej coś pozytywnego.
Ale ty tak serio? Może kobitki są w dechę, ale wójta tymi brawami chyba nie nagradzasz? Bo ja nie z kiszonej kapusty znam Rozprzę, ale z wójta Witka, który prawomocny wyrok na karku mając i zakaz sprawowania urzędu, pluje w mordę sprawiedliwości, mając tenże zakaz w dupie i pierdząc w wójtowski fotel nadal!
Ale przeca wiadomo, ze chłop zywemu nie psepuści, co sie zywe napotyce, nie pozyje se, a jusci!
wyborcaPT - ja jako mieszkaniec Piotrkowa, stwierdzam że COŚ się dzieje w Rozprzy - w porównaniu z innymi gminami. Nie wiem czy to zasługa wójta, czy lokalnej społeczności np. strażaków, gospodyń wiejskich i.in.
Brawo za inicjatywę!!! Brawo za robienie czegokolwiek co spaja i aktywizuje społeczność!!! Można się naśmiewać z umytych czy nie kulosów (chyba z zazdrości) Ja daję medal za pomysł. Żałuję, że nie wiedziałam o tej imprezie. Chętnie dołączyłabym. Poza tym - wszystko dla WOŚP!!!
Świetny pomysł na zagospodarowanie czasu i budowy więzi między mieszkańcami.
pozdrawiam.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!