Strajki,dożynki,strajki,dożynki i tak wkoło.A przecież piszą że rolnik pracuje 24h/dobe.
Rząd szykuje zmiany w przepisach, które pozwolą pracodawcy uzyskać informację o zaszczepieniu pracownika. Ponadto, jak wynika z opisu projektu, zamieszczonego w wykazie prac legislacyjnych rządu, pracodawca będzie mógł wysłać pracownika, który nie jest zaszczepiony przeciw COVID-19 lub nie przeszedł zakażenia koronawirusem, na urlop bezpłatny lub delegować go do innych zadań. Informacje o zaszczepieniu będą mogły być wymagane także przed nawiązaniem stosunku pracy.
Panie wójcie czy pan oszalał, asf, wsie sztucznie podzielone po jednej stronie drogi asf, po drugiej ok to są kpiny z narodu i jeszcze to szczepienie JA CZŁOWIEK Z MIASTA CO SIĘ NA WIEŚ PRZEPROWADZIŁEM WIEM ŻE ASF TO ŚCIEMA ŻEBY POLSKIEGO ROLNIKA ZNISZCZYĆ TAK JAK TE WSZELKIE PTASIE GRYPY I INNE ŚCIEMY A CI CO NA ROLNIKÓW NAJERZDZAJĄ TO ZOBACZYCIE NIE BĘDZIE WAS STAĆ NA ŻARCIE BO MARKETY SKOŃCZĄ Z PROMOCJĄ JAK. .....SKOŃCZĄ Z ROLNICTWEM POLSKIM! !!!!!!!!!!!
Powiat piotrkowski odwołał dożynki na trudną sytuację rolników a gmina organizuje dożynki w rejonie gdzie ASF dotknął najbardziej rolników to się trochę kłóci jak myślicie?
W obecnej dramatycznej sytuacji wsi wypadałoby zmienić nazwę Dożynki na Dorzynki i płakać zamiast się cieszyć.
dożynkować to jest powód i w tej samej gminie jest powód strajkować ? Breja by się uśmiał
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!