A kiedy się ktoś wreszcie pszczołami zajmie??? Giną na potęgę "mordowane" przez ludzi a wszyscy i tak w d... to mają, pomimo tego że wypracowują rocznie kilka mld zł....
Zrobic z nim to samo !!!! Nie trzymac bo bedzie dalej mordowal nie winne zwierzeta !
Dlaczego nie odebrano psa od razu! Zwyczajnie, żeby dać mu choćby jeść. Pokazywano zdjęcia i dano czas temu oprawcy żeby działał. Makabra. A w tym tekście metalowy łańcuch, to może być inny?
kijem w łeb i do piachu z takim... co za bestie chodzą po tym świecie... kara śmierci to jedyna słuszna kara...
Drań!
A tak przy okazji, może ktoś z czytelników wie, -->kto zajmuje się w Gminie Sulejów sprawami zwierząt, tzn. chodzi o pomoc bezdomnym zwierzętom itd? Jak nazywa się ta osoba?
Nie zdjęcie psa powinno być tu zamieszczone, a tego skur....na, żeby - jak już wyjdzie po tych trzech latach z kicia, gdzie będzie żarł za moje podatki - można było na niego napluć...
Łobuz ukarać piesek ma taki rozum jak człowiek jak go coś boli to dosłownie płyną mu łzy ja to przeszłam z chorym pieskiem jak płakał
Zebys ku..o mial pod cela caly czas przeje...e zebys nie wytrzymal do konca wyroku
cieszę się że ci którzy nie wybiorą Jezusa idą do jeziora siarki, należy im się, bo tutejsze kary są śmiechu warte. gość powinien dostać kijem w łeb, dlatego tyle wieków sprawdzała się zasada oko za oko, lub jak Kuba Bogu, tak ci zasuną z boku.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!