Pozabierać nierobom 500 plus a dać tylko tym co pracują to nieroby też pójdą do pracy.
Nie rozumiem co ma z tym wspolnego 500+ . Alkoholil bedzie alkoholikiem bez wzgledu na to czy sa te pieniadze czy ich nie ma . Szkoda dzieciaczkow . 5 lat dla kogos takiego to i tak mało, aż strach pomyśleć co mogło sie z tymi dziećmi stać.
Prawda taka ze rodzice nie dorośli do życia a nie widać większej kontroli rodzin gdzie jest coś nie tak a kto pil pic będzie krzyczycie 500 plus a może krzyknijcie nie przemocy i patologii
Beneficjentka 500+,pisowska patologia ma się dobrze,żeby tylko było na fajki i wóde i ...kopulować na potęgę po pijaku i tak w kółko!
mam 500+ i teraz lepiej mi sie żyje bo za 1460zł nie da się godnie życ. Dziękuje ze mam 500+.
Co się z tym społeczeństwem dzieje coraz więcej ormowców a działanie służb można porównać do niemieckiego Jugentantu
Ludziska skoro najmłodsze maja 6 lat to jeszcze nie bylo w planach 500+...
Nie było 500+ źle, teraz jest tez nie dobrze że dali... Trochę mniej zawiści
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!