Na drogach pełno ekspertów od wciskania gazu na prostej. Nie tylko Gliniana, ale także Zalesicka, Kopernika, Piłsudskiego, Sikorskiego, Łódzka, Krakowskie Przedmieście, Wolborska (w okolicach Meszcz)... Na A1 i S8 nie brakuje tych, co chcą "zamknąć licznik". Jak się pojawia większe skrzyżowanie, albo trzeba wyjechać z marketowego parkingu, to krzyk do Redakcji, że trzeba zmienić organizację ruchu bo jest niebezpiecznie.
Jo i tak mom blisko do roboty nawet w niedzielę przyjdę jak trzeba
Ślicznie...a po 1-2 latach wyjdą pierwsze zapadliska po wykopach. Idealny przykład jest na Świerczowskiej. Niegdyś gładka jak stół, obecnie poszarpana wzdłuż i wszerz.
Asfalt wylany, kanalizacja wykonana to teraz poprosimy o naprawienie obrzeży wzdłuż drogi, które zostały zniszczone przez ciężki sprzęt wykonawcy kanalizacji w ulicy Glinianej. Wygląda to bardzo nędznie. Czy komisja odbierająca od wykonawcy inwestycję zauważyła to niedbalstwo czy jest tak jak z wyremontowaną ścieżką rowerową wzdłuż Żelaznej gdzie nie wykonano spoinowania kostki jak należy i teraz kostka się w wielu miejscach zapada.
Ja ostatnio jechałem tamtędy 110km,wiem że źle zrobiłem i naraziłem innych uczestników na niebezpieczeństwo ale ja poprostu lubie zapie...
Taa... atrakcyjność. Przecież że wszystkich stron dojazd do Glinianej to ruina. Roosevelta, Moryca, Żelazna i inne to dziura na dziurze. I to ma być atrakcyjne?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!