Chociaż klasy sportowe w Gimnazjum 2. powstały niedawno ,to już nasi dzielni chłopcy odnoszą sukcesy mniejsze lub większe ,w różnych dziedzinach sportu.Gdyby tak jeszcze w Gimnazjum 2. pomyślano żeby otworzyć liceum sportowe.
to spokojna klasa nasi sportowcy pozdrawiam pana wychowałka i panią sopczyk graj jak najlepiej lenar
W końcu zaczęto mówić o sukcesach G2 , a nie tylko 4,5 i 3 zawsze uważane za najlepsze . Szczerze to nie wiem o co chodzi ludziom mówiącym o tej szkole " patologia " , czynnie obserwuję młodzież z tej szkoły i nie zauważyłem żadnych złych zachowań , owszem wybryki każdemu się trafiają w tym wieku . Nieprawdą jest też to . ze jest zaniżony poziom nauczania , normalny tak jak w innych gimnazjach . Panie prezydencie czas zainwestować w tą szkołę ,a nie tylko w te " dobre" gimnazja . Podejrzewam , że np. G4 ma wszystko , ponieważ chodzą czy chodziły do tej szkoły pańskie dzieci ...
Ja sam skończyłem tą szkołę w tym roku . Jako jedyny z rocznika pomimo nieposiadania czerwonego paska uczę się w III LO gdzie przewyższam wiedzę kolegów
Dzisiaj sportowcy z Gimnazjum nr,2 zajęli III miejsce w pływaniu-gratulacje.
W nie tak dawno w rozegranych mistrzostwach Piotrkowa w piłce nożnej pierwsze miejsce zajęło Gimnazjum nr 5, drugie Gimnazjum nr 3, trzecie Gimnazjum nr 2, a czwarte Gimnazjum nr 4. Pozdrowianie od Piątki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!