Paryż- maj 2009r
Całodniowy bilet dla dziecka 43 euro,dla osoby powyżej 12 lat-49 euro.
Już widzę jak tłumy piotrkowian szturmują kasy takiego parku rozrywki.
Tak, Beatko, posłuchaj kolegi. Kolega już po raz trzeci albo czwarty rozpoczyna karierę na tym forum, więc wie.
Zacznijcie od lotniska,bo którą drogą będziecie dojeżdżać do tego parku?Ta od Sulejowa nadaje się na jednokierunkową.Chyba,że liczycie na gości z Warszawy.
Miejsca pracy owszem czemu nie, ale podatki,takie zyski będzie miało miasto.
Ooo, nowa teoria. :D Byłam już rożnymi domniemanymi postaciami na tym forum... mogę być i WyborcąPT, akurat to żadna hańba w tym konkretnym przypadku :D Przynajmniej język giętki :D
Tak samo sie rozjedzie po kosciach jak budowa tego kasy przez jakis inwestorow z Las Vegas czy jakos tak..Pamietacie??? CITYCLUB....i co nic cichoooo
Coś mnie się wydaje ,że to inwestycja z rodzaju : z Białej Podlaskiej i inwestorów arabskich od gazociągu.
No i po co tyle zamieszania, wiadomo, że u nas nigdy nie zainwestują poważnych pieniędzy, protesty zatrzymają tą inwestycję na start upie, iluminacja byłaby widoczna z Bełchatowa.
Autostradę do Pyrzowic już macie teraz jeszcze tylko ten luna park i pełnia szczęścia.
Minął już prawie miesiąc od ogłoszenia tej wiadomości i nic. Czyżby jakieś inne miasto wygrało ten park rozrywki?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!