Pffffff... My już mamy w Piotrkowie park rozrywki - mieści się on przy Pasażu Rudowskiego. A ilu gigantów w nim zatrudnionych?!
NO TERAZ PANIE PREZYDENCIE MA PAN SZANSĘ I CAŁA "NOWA" RADA MIASTA NA WYKAZANIE SIĘ BĄDŹ CO BĄDŹ TO INWESTOR .... DZIAŁAĆ I WALCZYĆ O KOLEJNE MIEJSCA PRACY .... LICZĘ NA DUŻE ULGI PODATKOWE ABY INWESTOR WYBRAŁ GRÓD TRYBUNALSKI
A ja byłam przekonana, że takie informacje ukazują się w mediach wyłącznie w dniu 1 kwietnia.
Nie plącz faktów!
Park rozrywki (oraz nauki, kultury i sportu!) to już jeden mamy i nazywa on się Fokus Mol.
Natomiast na Rudowskiego - owszem - ale to jest skansen dinozaurów, a że to giganty, to oczywiste. Jak to dinozaury, gabaryty swoje mają. I ten park nazywa się Dżurasik Park.
Lokalne radio Strefa FM podało, że 12 letnia piotrkowianka jest w 4-tym miesiącu ciąży, a ojcem jest 14-latek.
A to mi sensacja. 5-latka w siódmym miesiącu ciąży to dopiero sensacja. http://niewyjasnione.blog.onet.pl/5-letnia-matka,2,ID181317968,n
Nawet nie potrafisz poprawnie napisać Focus Mall grafomanie.
i potrzebujemy jeszcze inwestorów do wydobywania gazu łupkowego pod Piotrkowem w miejscowości Gazomia :)
Fokus pokus czary mary za..... po browary.
Tyle w tej kwestii
Naprawdę?! Czyżby?! Niemożliwe! Coś takiego?! Być to nie może!
Azaliż to prawda?! Wielkie nieba!!!
"Ludzi inteligentnych jest w społeczeństwie jakieś 5 czy 6 procent. Moją kampanię robię więc dla idiotów."
Georges Freche (ur. 1938) - francuski polityk, długoletni burmistrz Montpellier, prezydent regionu Langwedocja-Roussillon).
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!