Czy są cięcia w etatach czy nie to u nas zawsze jedno okienko wpłat i jedno awizek otwarte
Uśmiechnięta POczta. Na co tu narzekać? Można miło spędzić czas w kolejce. Porozmawiać o bieżących tematach. Dużo się dowiedzieć. Uśmiechać się do ludzi. A nie tylko narzekać.
USMIECHAJCIE się ,to dopiero początek ,będzie więcej zwolnień ,tak wybraliście
Sam, żeby odebrać przesyłkę poleconą, spędziłem odpowiednio dużo czasu, wczoraj po pół godzinie zrezygnowałem, a dzisiaj już czekałem do skutku. Mam przesłanie do pana Mikosza, panie prezesie niech pan weźmie przykład ze swojego szefa, Donalda Tuska i jak on obierał bez wstydu ziemniaki, tak pan żyjąc na nasz (suwerena) bardzo drogi koszt, sam weźmie tyłek w troki i zasiądzie w jednym z okienek pocztowych i chociaż w minimalnym stopniu spróbuje rozładować te gigantyczne węże kolejkowe. Jednak problem jest o wiele poważniejszy, bo pan płynąc na fali cyfryzacji chce zmusić wszystkich, chętnych i niechętnych, do tej cyfryzacji i e- poczty. I tyle w temacie.
Trafiłem na taką kolejkę we wrześniu. Wszedłem, zobaczyłem co się dzieje, obróciłem się na pięcie i poszedłem piechotką na Bugajską. Kiedy odzyskałem przytomność w docelowym urzędzie, w kilka minut załatwiłem sprawę.
W imię tzw. wyższego celu zniszczą wszystko co przez wiele lat dobrze funkcjonowało.
Tuuskiemu nigdy w tym kraju nic się nie opłacało, zwolnią ludzi,którzy pójdą na pomostówke, później uzyskają wiek emerytalny ale emeryturka już będzie sporo niższa, lata uciekną inflacja dogoni. Tylko czekać aż wspólnie z Kamisem podwyższą wiek emerytalny do 70 ciu lat ale kupicie to wszak żyjemy dłużej i szczęśliwiej .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!