I znowu okolica się bawi LEPIEJ NIŻ SAME MIASTO !!!!
My też będziemy się Bawić Dobrze przy REFERENDUM . TO Będzie koncert:
17:00 Podwyżka Wody
18:00 Mieszkańcy obudzą się z pięknego snu
19:00 Zabawa - Mieszkańcy organizują grę Referendum
20:00 Występ Doradzcy od Sportu. Relacja na żywo z Sarbinowa
21:00 Rozpoczecie zawodów Referendum
23:23 Wielki WIWAT dla Udanej Akcji Mieszkańców :)
00:00 Fajerwerki dla Miasta
2:10 Miasto tonie w długach :(
Bilety już niebawem do Nabycia.
Wolbórz miasteczko jedno z najmniejszych w Polsce z nowo wybraną panią burmistrz jak na razie tylko bez przerwy świętuje ( to już chyba czwarta feta z „imieninami” dla mieszkańców w tym roku). Mniemam że dla pani burmistrz ważniejsze są roślinki w urzędzie i dbanie o swój wizerunek niż rozwój Wolborza. Nic a nic za przeproszeniem nawet małym palcem nie kiwnięto by pomóc
upadającemu FORMAPLAN POLSKA .
Gienek Matysiak ze słuchowiska radiowego "Matysiakowie" czyli Marian Friedman. Czy nadal jestem idotą?
Ani rodzinom z gminy pogrążonym w potwornej biedzie, nawet głodującym wprost w kilku przypadkach. Ale pociesz się sklave, że parafia (plebania ani wierni) też nie kiwnęła palcem w bucie. Nie mój brzuch, nie moja parafia!
Mniej mieszkańców od Wolborza mają 92 inne miasta na 908 miast w Polsce: http://pl.wikipedia.org/wiki/Miasta_w_Polsce_%28statystyki%29
Człowieku wpisuj prosto posta do okienka,a nie piszesz w wordzie i wklejasz to potem na forum.Nie da się czytać tych twoich krzaczków.Taki jesteś mądry,to zamiast wypisywać tutaj bzdety,ktore naprawdę szkodzą miastu,bierz d.... w troki i doginaj do roboty.
Mam nadzieję że dziś bedzie jakaś możliwa muzyka bo ten wczorajszy skrzek to MASAKRA dla uszu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!