Mieszkałem troche w Skandynawii i tam w szkołaj mają wprowadzony gender nawet w przedszkolach i jakoś nikt tych dzieci nie gwałci i w podstawówce nie ucza zakładać kondonów. Gender ma niektóre pomysły troche chore, ale ma też pare fajnych. Niestety Polacy tylko znajdują negatywne strony kazdej zmiany, a kościół to już w ogóle przypomnijcie sobie co robili z ludźmi w średniowieczu jak ktoś powiedział że ziemia jest orągła.
w niczym nie pomoże ten zlot ciemnogrodu, na czele z tą Pawłowicz, za parę lat będą małżeństwa homoseksualne, adopcje itd., fajnie wtedy się będzie słuchało tego skowytu nawiedzonych nad zmianami, które nieuchronnie nastąpią.
A ja jestem ciekaw czy ty masz mózg?
Trochę,to chyba za mało aby się w tej kwestii wypowiadać.
Jak chodzi ciebie to jestem pewien ,że mózg posiadasz.
To przecież taka część ciała którą Bóg obdarzył wiele istot żywych, nie koniecznie rozumnych.
Sorry a ty wiesz co to jest całą ideologia Gender czy tylko znasz wyrywki które przedstawia kościół i wielcy PiS`owcy?? integracja dzieci w klasach 1-3 poprzez łączenie zajęc np plastyki itp co pozwala dzieciom lepiej się adoptować w szkole. Gender promuje także stworzenie lekcji z psychologiem podczas okresu dojrzewania (nie związane z bzykaniem sie i zakładaniem kondonó na banana i lizanai ich tak jak to mówił jakiś ksiądz u nas) Gender w teorii i cywilizowanych krajach jest normalny, tylko Polacy sobie utrudniają bo władza kościoła najchetniej cofneła nas do średniowiecza żeby oni mieli pełną władzę.
kiedys byłem tolerancyjny dla pedałów czy lesbijek , ale widze do czego to zmierza i kto za tym stoi , tak teraz jestem przeciwnikiem tego syfu, a to co mowi ta pani to 10000% prawda .
Zastanawiam się kto popiera całą tą ideologię gender?
Mam córkę i syna i już od pierwszych miesięcy widać było duże różnice w zachowaniu.
Pierwsza część tego wypotu to wina państwa bo pozwala na homogeniazcję.
Druga część hmmm jakby w tym kraju rządy zajmowały się obywatelami, a nie tym kto komu i co wkłada i za ile oraz grabieniem pod siebie to ludzie mieli by: pracę, płacę, dzieci, wnuki i święty spokój oraz dobrobyt.
Teraz mamy ryże zoo i jakiś dziwaków w tym chlewie na wiejskiej jak i każdym grajdołku urzędniczym.
Właśnie dwie fujarki i dwie dziurki będą wychowywać dziecko - żart !
Mimo, że nie interesuje mnie kto i komu wkłada ale w kwestii posiadania opieki, wychowania dzieci dla homo jestem na stanowcze NIE.
Rodzina to kobieta i mężczyzna. Nie jestem wierzącym ale logika i system wartości oraz natura tak stworzyła życie na ziemi, że tylko M+K mogą posiadać dzieci.
Każde inne odstępstwo to zboczenie i tyle.
Poza tym jeszcze nikt nie przeprowadził badań 50-70 letnich nt. dzieci małych wychowywanych przez homo. Nikt nie zbadał ich psychiki, ich doświadczeń w życiu szkolnym itd.
Nikt nie wie czy bycie dzieckiem homosiów jest czym fajnym baa czy było czymś fajnym.
Rozumiem, że rodzicie lubili np. ptaszki ale dziecko może przez to mieć skopane życie i nie poznać co to rodzina, a jedynie wiedzą co to jakaś forma komuny.
Temat tak wart uwagi i zawracania ludziom głowy jak splunięcie na ulicę.
Jeśli ktoś chce zniszczyć naród wystarczy zdemoralizować dzieci, pozbawić godności młode kobiety, zapewnić pełną wolność zboczeńcom, zadbać o komfortowe warunki dla przestępców. To wszystko dzieje się na naszych oczach i jak myślicie, kto to wszystko finansuje? Chyba nikt rozumny nie powie ,że to wszystko dzieje się samo?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!