Ja proponuję likwidacje tej jednostki,a sprawy którymi się zajmują przekazać policji,będzie bezpieczniej i większy porządek w mieście.
jak nie konkurencji ? wystarczy zobaczyć w pana oświadczenie majątkowe . ja bym sie zamienił
Po wyborach proponuję zlikwidować nie tylko straż miejską, ale też policję, straż pożarną, pogotowie, poradnie, szpitale, szkoły itd. Budżet będzie można przeznaczyć na inne ważniejsze potrzeby.
Myślę że po wyborach zostanie SM zlikwidowana , a budżet można przeznaczyć na potrzebniejsze zadania.
Straż miejska, spec jednostka , rowerem ich objechałem ,
Możliwe że od tygodnia mnie szukają
Kiedyś mogli się wyżyć na nastolatkach i menelach, a teraz wszędzie kamery.
A tam jakieś niedzielne patrole, ale, gdzie się podziały tamte prywatki niezapomniane?
Od wielu lat pomysl likwidacji tej strazy.Kiedy jest potrzeba to ich nie ma.kilka razydzwonilem w sprawie zniszczonego budynku przy Slowackiego na przeciwko pZu.Wstyd ze w centrum miasta jest taki syfTlumaczenie ze jest to prywatne zamyka problem.
Ale do godz. 15 to chyba pracują, więc mogliby zaglądać w okolice bazaru przy ul. Dmowskiego, gdzie bydło jeździ dostawczakami po chodniku.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!