Co do Focusa, przy obecnym obłożeniu wynajmowanych lokali powoli koszty utrzymania obiektu przekroczą przychody z najmu, a wówczas droga jest tylko jedna....
Jak zobaczyłem tytuł, to zajrzałem z ciekawości sprawdzić, czy w Gomulinie galerię wybudują. :)
Ale najpierw Tomaszów i Radomsko w kolejce...
"Jesteśmy w ścisłej europejskiej czołówce pod względem powierzchni, jakie przeznaczamy pod budowę galerii handlowych"
W wielu innych rankingach też jesteśmy w czołówce. Tylko są one znacznie mniej chlubne...
Tu jest potrzebny przemysł, żeby ludzie mieli pracę, a nie "galerie", żeby mieli gdzie wydawać pieniądze. Wydać pieniądze to żadna sztuka i wystarczy już tych "galerii"
"klaszyczna galeria handlowa" buahahaha a po co mi to? rozni sie tylko tym od " skupisk sklepów, kompleksów handlowych" ze jest DROZEJ, takze dziekuje galeriom, papa
i dawaj ich na instrukcje bezpieczeństwa pożarowego - zobaczymy kogo tym razem podstawią ...ale my już wiemy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!