oj tak niedosc ze malo kioskow w miescie to nieraz trafiam tam na brak biletow niedlugo trzeba bedzie zrobic zapas a miesieczny mi sie nie oplaca bo codziennie nie korzystam z komunikacji miejskiej.Zarzad MZK w Piotrkowie wezcie przyklad z Belchatowa!
piotrków to miasto 5 na 10 km. nie potrzeba tutaj autobusów za hajs. powinny być za darmo. ja tam wogóle nie jeżdzę bo zanim mzk ruszy na następny przystanek to ja już jestem w połowie drogi do następnego. po prostu ludziom niechce się chodzić. i oczywiscie mi tu wygarną z emerytami, ale oni jeżdzą za darmo więc ich nie liczę.
Pieniędzy na bilety chociaż dla młodzieży nie ma ale na Niepotrzebna choinkę za 100 tysięcy jest
Niby jest jeszcze aplikacja na telefon, ale nie wiem czy ktoś z tego w ogóle korzysta.
Poprostu paranoia jak wraca po 22 z pracy kioski pozamykane nawet te gdzie sa bilety wiec chcial niechcial musze kupic bilet u kierowcy wyglada na to ze trzeba kupowac na zapas...
Gdy magister z zawodówki będzie ustępował z urzędu będzie to najpiękniejszy dzień mojego życia.
W całym mieście tylko 22 punkty do zakupu biletów! Fantastyczna inicjatywa :D
Ja chciałbym zwrócić uwagę na coś innego. W autobusach komunikacji miejskiej tylko w jednym z dwóch lub trzech kasowników można skasować bilet papierowy. Jeżeli już zadecydowaliście o podwyżce to teraz należałoby wymienić te kasowniki, w których nie można kasować biletów, bo efekt jest taki, że przy środkowych drzwiach jest straszny tłok.
Rada informuje, że bilety od dziś są do nabycia u jej członków. Od dnia dzisiejszego do odwołania członkowie rady nadzorczej będą sprzedawać bilety na przystankach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!