Oj zaradny, zaradny, tylko jakie będą tego konsekwencje, bo jak widać koledzy i koleżanki z rady i ze stowarzyszenia próbują go wybielać i bronić, ze on niby taki dobry, niewinny z krzyżem chodzi i modli się za tych grzeszników i pewnie za chwilę będzie że znowu go wrobili - jaki on biedny.
Człowiek już to ma do siebie, że się cieszy z czyjegoś nieszczęścia. Iluż ludzi w mieście aż przebiera nóżkami, że się facet potknął! Nie inaczej jest ze mną. Aż tak bardzo się od przeciętnej miejskiej nie różnię! Ale byłoby jednak miło, gdyby gość się z tego wykaraskał! Już słyszę ten jęk zawodu...
Doczekał się radny Stasiak swoich ciężkich dni.
może żeby nie tracić czasu jak z panem B. zacznijmy procedurę odwołania przedsiębiorczego radnego :-) a może trzeba by ogłaszać nowe wybory Rady Miasta :-) ??
aaa jeszcze dodam że cały czas mam w pamięci jak radny Stasiak podczas sesji mówił z mównicy do pracowników MZGK "wiem że teraz będziecie chcieli spalić mnie na stosie..." no i wykrakał chłopina :-) już rozpoczęło się poszukiwanie drwa i chrustu na opał, chyba żeby
Nie wierzę w winę Stasiaka. Wiem jednak z kim musi się użerać. Współczuję.
A może ktoś w końcu podsunie temidzie kilka faktów o samym Przewodniczącym RM -to ci dopiero by była frajda na całą UE.
Współczujesz? A gdyby Tobie ukradli kasę???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!