metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)08.10.2017 00:46

A gdzie wypisane bramki zespołu z Koszalina?
Jak już coś podajecie to profesjonalnie a nie zajezdza amatorka

17

gość ~gość (Gość)08.10.2017 11:37

Szkoda bo koszalin byl wczoraj spokojnie do ogrania. Zadecydowal oczywiscie nieszczesny przestoj w grze. Czy to wina trenera????Nie do konca, facet wzial czas ustawil akcje - i co to dalo???? Z wysokosci trybun wygladalo to tak ze mozna bylo zaryzykowac z cygan lub zmiana kola ale to decyzja trenera. On jest odpowiedzialny za wyniki i rozliczymy go po sezonie. Mam nadzieje udanym. Co do sedziowania to brak slow- i to tyle. Mam nadzieje ze ci panowie wiecej superligi nie beda gwizdac, bo to jeszcze nie ten poziom...

39

gość 123-1 ~gość 123-1 (Gość)08.10.2017 14:05

Przyjeżdza do Piotrkowa 5--6 drużyna kraju i demoluje bez większego wysiłku, nie będę się zagłębiał w szczegóły ale utkwił mi w pamięci obrazek z ostatnich minut jak bramkę rzuca wysoka ale nieporadna Michałów a w naszej obronie grają Wypych, Marszałek gdy tymczasem na ławie prawie cały mecz siedzą trzy zawodniczki o 10-15 cm wyższe. Wypych czy Marszałek winny schodzić na czas gdy drużyna się broni a wchodzić gdy atakuje nasza wtedy z większą werwą, energią i efektywnością da się wykorzystać ich walory ofensywne . Efekty takiego działania to zwiększenia szans na zwycięstwo a co może ważniejsze zaangażowanie całej drużyny do gry a nie podział na grających-padających ze zmęczenia i siedzących-wypoczywających. Przecież to podstawy taktyki gry w piłkę ręczną nie wiem co na to trener i zarząd bo jak będzie tak dalej to tylko nas czeka pikowanie w dół tabeli. Odnośnie sędziowania to pomyłki zdarzają się w obie strony tylko ktoś co ogląda mecze rok albo dwa może opowiadać głupoty, że drużyna bezmyślnie grająca przegrywa przez sędziów aż 6 bramkami. Samym chciejstwem nie będzie postępów w grze konieczne jest myślenie i plan taktyczne na każdy mecz ciekawy jestem jaki był na Koszalin .

150

obiektywny piotrkowianin ~obiektywny piotrkowianin (Gość)08.10.2017 14:32

Przestój był bo grały przez cały mecz te same zawodniczki, gdyby w Vive cały czas grali ci sami zawodnicy to by zwycięstw mieli znacznie mniej a u nas siedzą trzy dorodne po 180-186 cm wzrostu i się nudzą a trener wykańcza Wypych, Marszałek i czeka kiedy padną ze zmęczenia, W ubiegłym roku sadzał wiecznie Matyję, wychodzi na to że sam sobie szkodzi nie wiedząc o tym a przy okazji i my podziwiamy jego brak logiki działania. Jeżeli w czasie meczu jednej czy drugiej coś zaczyna nie wychodzić to się robi zmianę. Widziałem kiedyś w Cetniewie mecz koszykówki drużyny uniwersyteckiej z USA z kadra młodzieżową Polski trener gości wyrzucił z boiska i to od razu do szatni, największą gwiazdę drużyny z błahego powodu - nie przykładał się należycie jego zdaniem do gry a u nas można bezkarnie błędów popełniać bez liku i gra się dalej pracując w pocie czoła na spodziewaną porażkę.

110

. ~. (Gość)09.10.2017 10:59

Szkoda tej porażki, Koszalin był do pokonania. Niestety ale tracimy zbyt dużo bramek. Gra w obronie wciąż pozostawia wiele do życzenia - Perła 36; Koszalin 30; ze słabą Kościerzyną 26. Póki nie zostanie poprawiony ten element nie będziemy wygrywać z lepszymi zespołami. Kolejna rzecz dlaczego trener nie rotuje bardziej składem? No nic dziewczyny kolejny mecz z Vistalem - trzeba walczyć - a swoją drogą ciekawe jak potoczą się losy tego zespołu, niestety, ale są głosy, że nie dzieje się za dobrze w Gdyni...

23

wątpiący w sens istnienia ~wątpiący w sens istnienia (Gość)09.10.2017 19:40

propozycja dla zarządu, utworzyć zalążek sekcji koszykówki dla siedzących na ławie dziewczyn powyżej 180cm wzrostu w celu pełniejszego wykorzystania drzemiącego w nich potencjału sportowego i podtrzymania ich na minimalnym poziomie sprawności sportowej, porażki trzeba odpowiednio przygotowywać i pielęgnować a następnie zganiać winę na sędziów albo istnienie drużyny męskiej a tak poważnie gdyby mi nie zależało na dobru Piotrcovii to bym się w ogóle nie odzywał tylko czekał, a widziałem w realu zdobywanie mistrzostwa Polski przez tą drużynę

51

Kibic ~Kibic (Gość)08.10.2017 08:41

Zarząd powinien pójść na policję i złożyć doniesienie o popełnieniu przestępstwa. Może tym razem przyjmą. A tak w ogóle, to chyba można się odwołać do ZPRP z takim sędziowaniem.

65

kibic ~kibic (Gość)08.10.2017 08:38

Brawo dziewczyny, za walkę. Mecz pełny emocji, a największe w końcówce dzięki sędziom. Szkoda tego przestoju od 42 minuty, ale od tego jest trener, aby zareagował. Po co w pierwszej połowie jak wyszliśmy na +2 wziął czas, jak dobrze szło, po co w drugiej zaczął zmieniać jak mieliśmy +3? Szkoda, ale mam nadzieję, iż powalczą z Gdynią a tym bardziej z Pogoń, która męczyła się w Kielcach. Są szanse na punkty z czołówką.

84

gość ~gość (Gość)08.10.2017 08:01

Przegraliśmy wygrany mecz. Przykro mi to mówić ale to wina trenera! Przy stanie 21:18 nasz trener bierze czas. Po co!!!???Dla przeciwniczek? Po czasie tamte zdobyły 7 bramek z rzędu. To samo nasz trnejro zrobił w pierwszej połowie.
Nasza gra jest prosta. Wczoraj odcięli Agatę i gra się posypała.

131

assa ~assa (Gość)08.10.2017 10:20

A ja się pytam dlaczego trener nie zmienia zawodniczek?!Dlaczego nie zagrała wczoraj Klonowska?Przecież ten "wieżowiec" Michałów i inne miałyby problem z oddaniem rzutu gdyby ona stała w obronie.Nasz "wieżowiec" trzymając ręce w górzy zakrywa światło bramki!Opelt czy Sarna mają wtedy lepsze możliwości obrony. Druga sprawa sędziowanie!To co wczoraj zrobili ci panowie,to nie można nazwać fuszerką! Jeden jedną decyzję podejmuje,drugi drugą - inną! Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać! Żal tych partaczy! Dziewczyny,pamiętajcie że i tak dla nas jesteście MISTRZYNIAMI!

103

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat