Błędy błedy i jeszcze raz błędy tracenie piłek niecelne strzały itd itd...
No nie, ja myślę, że trzeba znowu zwolnić trenera, bo zaczyna od pierwszego meczu gadać jak poprzedni, skuteczność i błędy, oraz brak gry u zawodniczek. No po prostu śmiech na sali. Ja rozumiem Agatę i Paule M., wracają po ciężkich kontuzjach, zwłaszcza Agata tak szybko wróciła, szacun. Widać, że zarząd popełnił błąd zwalniając Pastuszkę, a nie pozbywając się panienek, które tylko siedzą za słupki na treningu. Może warto wpuszczać te które są młode i chcą, a nie trzymać na parkiecie słupki dla sparingpartnerów. Dlaczego zarząd tylko Pesel zwolnił, a inne. Najwyższa pora przestać żyć PRL, pora na poważne zmiany, w drużynie jak i w zarządzie, a może przede wszystkim w zarządzie, bo bycie na papierze i nic nie robienie, nie pozwoli na lepsze wyniki.
Justynę Jurkowską, Malwinę Olek i Barbarę Wawrzynowską - kluby chyba zmusił je do zakończenia kariery gdyż zapewne dostawaly dziewczyny jalomuzne a nie wyplaty. Te lepsze pewnie miały wszystko do tego 5x tyle kasy a wychowanki maja gdzie mieszkac, to da sie im na wegetacje i heja... Szkoda, ze cala Polska liga jest na takim poziomie, ze szkoda slow.
Co do naszych Pan - ten klub byl, jest i bedzie nawet jakby mial grac w 2 lidze to kasa zawsze bedzie na to bo sa uklady i ukladziki.
Komentarze nic tu nie dadza :)
Tego to się nie da oglądać, albo nic im za granie nie płacą albo po prostu sportowo są na poziomie najwyżej I ligi, innej opcji nie ma. Szkoda czasu na bywanie na takich meczach.
Z tego co zauwazylem to jakis stabilizator,opatrunek miala na prawej rece, takze chyba to jest powodem absencji. Zgodzę sie, szkoda meczu . Momentami szczególnie w 1 połowie nasza gra wygladala całkiem fajnie, dobrze pracowala gra z kolem, fajnie chodzily skrzydełka.Dobrze sie to ogladalo.Druga polowa troche slabsza, zrzucilbym to na fakt tego ze nasze liderki wracają po konuzjach. Na plus postawa Oli Kucharskiej oraz Ani Szafnickiej- fajnych kilka asyst, widac ze wraca do formy. Trzeba szukac punktów w kolejnych meczach, Laczpol i Olimpia to zespoly w naszym zasięgu. Pozdrawiam
proszę przestać przychodzić na mecze bo powietrze psujecie już teraz wiadomo kto pozdrawiam tych wiernych
Bardzo szkoda tej porażki... Teraz przed nami mecz wyjazdowy z Gdańskiem i u siebie z OB trzeba koniecznie zdobyć 4 punkty w tych meczach. Wierzę, że dziewczyny zagrają w końcu tak jak oczekują tego kibice. Przede wszystkim trzeba poprawić grę w obronie, bo niestety 33 stracone bramki w meczu u siebie nie świadczą dobrze. Ola Kucharska znów wzięła ciężar zdobywania bramek na siebie, coraz lepiej radzi sobie Ola Dronzikowska. Ktoś wie dlaczego Zorica nie weszła na boisko?
Teraz kilka słów o kibicach - dlaczego większość siedzi na hali i tylko komentuje pod nosem, że ta gra nie tak, że tą trzeba zmienić.. Wokół mnie siedziało sporo pikników i dziwnie na mnie patrzyli jak klaskałem razem z KK czy dopingowałem... Oni potrafili narzekać, że KK słabo kibicuje - nie wytrzymałem i odezwałem się, że my wszyscy jesteśmy KK i dopingujmy razem - niestety nie pomogło. Może trzeba przed kolejnymi meczami - ważnymi meczami pomyśleć o jakimś animatorze dopingu, który poruszy tych pikników do głośnego dopingu... Fakt, że bęben Elbląga robił różnicę i nasz mógłby się znaleźć...
Powodzenia w kolejnych meczach!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!