grzanie gazem prowadzi do wilgoci a nasza instalacja gazowa w miescie jest cała do remontu
Ciepłownie nie są i nigdy nie były opalanie węglem tylko miałem i to najgorszej jakości.
Władze miasta widzą problem ...a MZ-ki jak dymily tak dynią aź w nosie kręci!!!!!
wystarczy wyjsc z tej eurokomuny do 2023 i po problemie. Globalne ocieplenie i emisje CO2 to totalny wymysł bandy ktorej nikt nie wybierał, bo Brukseli nie podoba się że w Polsce jest coraz lepiej i rządzi PIS więc wymyślają co mogą by położyć gospodarkę, nie ma żadnego globalnego ocieplenia, Japonia od czasów fukushimy pozamykała wszystkie elektrownie atomowe u wybrzeży i importuje węgiel, protokoły z Kioto już tam nie obowiązują - największy truciciel Chiny - mają w nosie emisje CO2 ale za to malutka POLSKA zatruwa cała Europę hahahaha, a osły i barany w to wierzą, że za 50 lat ocean zaleje Holandie - chyba jak masoni sami to zrobią wywołując kolejne fałszywe tsunami.
Dziwi mnie trochę to że radni nic nie robią, aby pozyskać nowe autobusy ( stara flota nieźle zatruwa środowisko i jakoś to nikomu z rady ani prezydentowi nie przeszkadza ) , a kombinują przy ciepłownictwie gdzie koszta są o niebo wyższe.
O niczym innym nie marzę jak o ogrzewaniu gazowym...Tylko najzwyczajniej w świecie na to mnie nie stać!!!
I już podwójny zysk. Tak za jakiś czas będą uzasadniać podwyżkę najmądrzejsi z radnych. Zobaczycie. :-)
Wiele lat temu rozważano budowę ciepłociągu z Elektrowni Bełchatów do Piotrkowa. I co .I nic. Na rozważaniach się skończyło. Wiele lat temu wpuszczono ludzi w olej opałowy. Proszę ich zapytać , jak miało być tanio. A jak wyszło.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!