Strażacy to chyba jedyni mundurowi, cieszący się powszechnym zaufaniem i sympatią :)
Zdjęcie nr 1. Zobaczcie, jaką mają podłogę - standard daleko na wschód wysuniętych części Ukrainy.
Masakra. Propagandowa to mało powiedziane. Formacja i ludzie dobrzy ale za bardzo się pcha tam polityka a to nie wróży nic dobrego. Drzwi dla przeciętnego kandydata są zamknięte na trzy spusty, protekcja, nepotyzm, protekcja! Bardzo medialna postać Pana Koniecznego też zasługuje na uwagę, gdyż widzę na pagonach, że w zawrotnym tempie został pułkownikiem (starszym brygadierem, nie wtajemniczonych odsyłam do ustawy o PSP). Ciekawe jaki w tym udział Pani Radziszewskiej fotografującej się w strażackim mundurze kiedy trzeba...
Pogotowie ratunkowe rok 2014 ponad 20.000 tys wyjazdów......ale o tym sie nie mówi...... zanzi jak bedziesz potrzebowac medycznej pomocy zadzwon sobie po strażaków.
Czujesz się niedowartościowany? Nigdy nie musiałam, na szczęście, korzystać z pomocy straży pożarnej. Piszę tylko to, co powszechnie (a nie przeze mnie) jest uważane o strażakach. Postaw obok siebie np. policjanta, strażaka, strażnika miejskiego - jak myślisz, kto dostałby najwięcej pozytywnych głosów?
A poza tym, pogotowie ratunkowe to "mundurowi"?
A zastanawiałaś się kiedyś nad "Pogotowiem Seksualnym" ? Też posiadają mundurki,może takie potrzebujesz ? Straszne bzdury wypisujesz.Zenzo.
A pomyślałeś mądralo, że tej pani chodziło o to, że całe szczęście nie musiała jeszcze nigdy wzywać straży pożarnej...?
No i nie zapomnijmy o wyjazdach do wieszania banerów itp. No i oczywiście bankiety;)
Użytkownik 97-300 nie myśli, tylko stuka w klawiaturę ;) Zaproponowałabym wizyty u jakiegoś psychologa, lecz sądzę, że to nic by nie zmieniło ;) Niektórzy gburami i prostakami pozostają całe życie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!