dzieci robią różne głupie rzeczy ale aż miło mi sie czyta ze przynajmniej rozrabiają a nie siedzą przed komputerami z wiekiem im przejdzie :)
To jest gang ośmiolatków! Do góry ręce! Rozpieprzymy wszystkich po długiej drzemce. :D
Kawał mi się przypomniał:
Po robocie rozmawiają dwaj policjanci:
- Wiesz, ja to dzisiaj miałem ciężką akcję...
- Jaką akcję?
- Sam cały gang rozbiłem...
- No to stary, opowiadaj!
- No mówię ci: jednego rozłożyłem chwytem dżudo, drugiego położyłem ciosem karate... A trzeciemu to tak prz*********łem, aż mu się kredki z tornistra wysypały...
epiotrkow wyszukało sensacji. NIe mają lepszych tematów tylko jakieś zapchaj dziury z pożal się tytułem. Żenada.
A co może napisać osoba po studiach, błąd - błędem pogania, stylistyka i ortografia NA WESOŁO...
Nie chce się tego czytać...
Opowiem wam historię jak tworzy się mity i propagandę.
Grupa chlopcow 10-12 lat bawiła się na osiedlu jak to mlodziency w tym wieku. Piłka trochę krzyków może nawet jakieś wyzwiska. Jeden z nich miał przy sobie mazak. W wolnej chwili napisał tym narzędziem zbrodni swój pseudonim. Napis 4 litery każda wysokości 2 cm. Wtem pojawia się policja chyba ze 3 radiowozy, otaczają ich , większość ucieka ręce sprawiedliwości. Jeden niestety upada i zostaje schwytany. Dzielni policjanci przesluchuja 12to letniego bandyte. Straszą wzywają a nawet chcą użyć siły. Zorganizowany gang miłośników piłki nożnej zostaje schwytany. Sprawca napisu ze łzami w oczach bierze od siostry zmywacz do paznokci i usuwa napis.
Następnego dnia czytam w naszej gazecie:
"SUKCES NASZYCH POLICJANTOW. ZALAPALI CZOLOWYCH PIOTRKOWSKICH GRAFICIARZY"
Sprawa w sadzie i grzywna.
Dzielna ya nasza policja
Dobrze ze policja nie wezwala antyterrorystow do obezwladnienia tego ,, gangu"
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!