Chodzi o to by ?opracować? podatek katastralny! Podaj im gdzie mieszkasz, co masz w domu itd.
Czyli inwigilacja społeczeństwa pod ustawę 447 . U mnie w domu i tak nikogo nie zastaną bo jestem w delegacji cały czas daleko od domu wiec na niedzielę nawet nie warto wracać i nie mam zamiaru nikomu udzielać żadnych informacji osobistych
Trzeba spisać co jeszcze z Polaków można ściągnąć bo mimo rzucania kłód pod nogi ten pracowity i zaradny naród wciąż się dorabia, a przecież już kiedyś powiedziano po 1989, że Polacy nie będą żyli z kapitału, a z pracy.
Wpuścisz do mieszkania a za parę dni przyjdzie wezwanie że posiadasz odbiornik tv a nie masz go zarejestrowanego.Spis to przykrywka.
Krótko mówiąc spisy to się robi w rezerwatach. Dziękuję bardzo za spowiadanie się z tego co posiadam i co robię. Robią z nas niewolników a wy im jeszcze brawo bijecie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!