metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Popieram ~Popieram (Gość)31.03.2012 19:33

Jak najbardziej popieram - Panie Sowa, ma Pan rację to oszustwo, które w dodatku przedłużają wszyscy partyjniacy, żeby system trwał "chociaż do końca kadencji"...

00

zet ~zet (Gość)31.03.2012 19:35

"obiektywny" napisał(a):
nie Inspektorat w Piotrkowie Tryb stanowi prawo a Sejm

ale od czegosc trzeba akcje zaczac!!! jestem za ubezpieczeniem obowiazkowym ale tak jak na rynku oc pojazdów za mozliwoscia wyboru gdzie chce odprowadzac swoje składki. na pewno nie jest to bezdenny kibel zwany zus.

00

ares1 ~ares1 (Gość)31.03.2012 19:49

Facet może i dobrze chce ale to walka z wiatrakami :(((

00

J23 ~J23 (Gość)31.03.2012 20:22

Pan Sowa JEST WYGRANY

00

Aman Amanranga31.03.2012 22:37

Cytuję:
gdzie są moje pieniądze, które ja tu wpłacam?

Jak to gdzie? Idą na wysokie pensje dla pierdzących w stołki pracowników ZUS-u, którzy uważają się za bogów. Jak niedopłacisz grosza to Cię ścigają ale jak masz nadpłatę to nikt Ci o tym nawet nie piśnie. I jeszcze ten system kolejkowy w piotrkowskim ZUSie. Ta lektorka sepleni jakby miała jakąś wadę wymowy. Porażka. Starsi ludzie nie wiedzą jak się w tym połapać. Brawo ZUS. Kolejne pieniądze poszły na wygodniejsze siedzenie i pierdzenie w stołki.

00

praca ~praca (Gość)01.04.2012 04:14

ZUS. Zakład Usług Satyrycznych... Pan Sowa Ma Rację! ZUS to państwo w państwie!!! Ja też nie mam zamiaru dalej żywić tych pijawek! Przez te wszystkie lata pracy nie musiałbym się martwić o pieniądze na emeryturę które teraz stado urzędników zusowskich zjada!!! Co roku podwyżki płac mają naszym kosztem ale żeby coś od nich dostać to jakiegoś cudu potrzeba!

00

bez komentarza ~ bez komentarza (Gość)01.04.2012 04:16

"Ew" napisał(a):

i od razu widać że to poddany Króla Zusa!

00

Max09 ~Max09 (Gość)01.04.2012 10:08

Ma rację. Mnie ZUS ten właśnie Piotrkowski, wspólnie z I Inspektoratem w Łodzi przy ul. Zamenhofa próbowali oszukać na prawie 30 tys złotych. Straszyli, grozili sadem i komornikiem, więc sprawa trafiła do Sądu. I co. Przegrali z kretesem. nawet się nie odwoływali bo by zrobili z siebie pośmiewisko. Teraz ja walczę o sprawiedliwość i ukaranie oszustów. Tak trzymać. Jestem za.

00

gosc ~gosc (Gość)01.04.2012 10:29

Najlepsze jest ostatnie zdanie-komentarz p.kierownik- totalne lekceważenie- róbta co chcceta ja i tak tu rządzę i płatników składek mam w....

00

Sąsiad ~Sąsiad (Gość)01.04.2012 10:31

A teraz niech Pan SOWA próbuje wystartować w przetargu zgodnie z Ustawą Zammówień Publicznych.Nie spoełnia bardzo ważnego warunku jakim jest opłacenie składek. Tym samym np. schroniska dla psów którego był wykonawcą już by nie budował.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat