brawo dla komorników i co może ulokujecie tam uchodzców z syrii??? jak tylko przyjadą do polski i gdzies w mojej okolicy obiecuje na Boga Jezusa Chrystusa że bedą polował na te bestie!! obejrzyjcie sobie na barenakedislam com czym jest ta ideologia i jak wyglada "normalne" zycie muslima... kula w łeb albo nukowanie to dla nich za dobra kara !!!
Zamienił stryjek siekierkę na kijek, a tutaj mieszkanie na hotel z service roomem
komornicy to najwieksza banda i mafia jaka wymyslono, jak mozna zabierac i lycotwac czyjis jedyny dom czy mieszkanie albo narzedzia pracy jak traktory u tolnikow to jest BANDYCTWO, Jak ktos ma dlugi i nie ma kasy ani pracy to powinien byc przymusowo kierowany do jakis robot i polowe kasy dla niego a polowe dla komornika a nie zabierac wszystko i co ten czlowiek mial innego zrobic? moze tylko albo zaj..eac takiego komornika albo sie bie zaciukac
Narzekają na PRL. A czy wtedy? (kto pamięta to wie) ludzie grzebali po śmietnikach i spali po klatkach schodowych? Bezrobocia nie było i bezdomnych nie było. Kto tylko chciał pracować to pracę znalazł jak nie na miejscu to na delegacji. W kopalniach, w stoczni etc. A noclegi w hotelach robotniczych dla samotnych też były rozwiązaniem na miarę potrzeb. Ja osobiście chciałbym aby tamte czasy się wróciły. Co mi po zapełnionych wszelakim towarem z eksportu i polskim mięsiwem skoro nie ma pracy, pieniędzy a dla niektórych dachu nad głową.
Policjanci nadgorliwi,mogli sobie iść na kawe do baru.
No zdenerwował się.Nie można ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!