Ogolnie jestem przeciw donoszeniu,ale faktycznie moze komus uratowano zycie.Nie dzis,nie jutro,moze za miesiac albo rok.Na mnie tez kiedys doniesli,ale nie mam zalu,bo dostalem kare,z ktorej wyciagnalem wnioski.Lepiej miec zabrane prawo jazdy na kilka lat niz zyc ze swiadomoscia,ze kogos sie zabilo albo zniszczylo zycie.Sto razy uda sie po pijaku,a za kolejnym moze sie nie udac.Chcesz pic to pij,ale nie wsiadaj za kolko.
Ostatnio podobnie postąpił pracownik magazynu...czemu nie było napisane że tam pracuje, bądź jaki zawód ma.?
Brawo???????? Możliwe że tym zachowaniem uratował komuś życie. Nie jeden obywatel by to olał byle by być szybciej w domu..
Jak widać w tym kraju więcej ormowców jak za komuny milicji a to zła tendencja ale Polak to taki bohater nawet okupantowi donosił to co się dziwić
Taaaaa dzwońcie na 112 A tam jak w spisie ewidencji ludności 100 pytań do...kiedyś był 997 to od razu można było przekazać info A teraz tragedia
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!