metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Lola ~Lola (Gość)03.08.2010 10:14

"bobo" napisał(a):
Dlaczego jak widzę posty lolki i piotrka przychodzą mi na myśl cyfry poniżej zera?

A dlaczego kiedy widzę posty z niezalogowanych kont, ogarnia mnie tajemnicze wrażenie, że są one autorstwa popleczników urzędującego prezydenta albo co gorsza jego samego :/

00

bobo ~bobo (Gość)03.08.2010 10:51

"Lola" napisał(a):
ogarnia mnie tajemnicze wrażenie, że są one autorstwa popleczników urzędującego prezydenta albo co gorsza jego samego :/

Ha,ha,ha,myślisz że Chojniak zniżyłby sie do twego poziomu?Musiałby położyć się na podłodze,na plecach.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga03.08.2010 11:25

"bobo" napisał(a):
Dlaczego jak widzę posty lolki i piotrka przychodzą mi na myśl cyfry poniżej zera?

A co to jest "cyfra poniżej zera"?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Cyfra[cytat]Cyfra – umowny znak pisarski służący do zapisywania liczb.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)03.08.2010 12:00

"bobo" napisał(a):

Nie pomożemy ci w rozwikłaniu tego twojego problemu. To jakiś bardzo osobisty przypadek. Być może odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz u numerologa. Namiary znajdziesz w internecie. W wyszukiwarkę wpisz: numerolog, Piotrków Trybunalski. Jeżeli nic to nie da, zgłoś się do alergologa; być może cierpisz na uczulenie. Jeśli i to nie, to może psycholog, a nawet...

00

cma9999 ~cma9999 (Gość)03.08.2010 17:37

"vlad" napisał(a):
Dziękujemy Panie Prezydencie!

Już dziękujemy !!!!
STOP WŁADZY NAUCZYCIELI !!!!

00

xxx ~ xxx (Gość)03.08.2010 19:32

już mamy sierpień.
Mam nadzieję , że ostatni sierpień w kadencji tego prezydenta - wesołka

00

Nowy komentarz
reklama

Pozostałe watki

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat