metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
trj ~trj (Gość)20.10.2008 12:04

Trzeba przyznać, że ta inwestycja jest dla Piotrkowa bardzo ważna. Zwiększy się prestiż miasta no i... do kina będę miał blisko :)

00

wyi ~wyi (Gość)20.10.2008 16:18

no sprzedać HAWANE albo zburzyć !to w tym mieście NAJLEPIEJ robimy

00

adenyzotrójfosforan ~adenyzotrójfosforan (Gość)20.10.2008 17:43

W sumie mogli by ją rozwalić bo zbyt piękna to nie jest, ale z drugiej strony darze pewnym sentymentem te schody. Za dobrych czasów właśnie tam wino smakowało najlepiej :)

00

asd ~asd (Gość)20.10.2008 18:52

pierwsze całusy też schody widziały

00

Mieszczuch ~Mieszczuch (Gość)21.10.2008 20:17

Ja tam byłebym za tym aby otworzyć w tym miejscu siec biedronek i Leader Sheissa to dopier podniesie prestiz miasta... już widze te łancuch tuningowych fur EPI:D

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)06.01.2011 22:49

"epiotrkow.pl" napisał(a):
Focus Park i Helios liczą na tłumy klientów

No to się przeliczyły i to mocno. Zarówno Focus, jak i Helios.
"Lubię kino, ale teraz nie mogę iść do kina, bo reklamy są głośne i za długie. I jak one się kończą, to ja już nie mam ochoty tam siedzieć. I ten smród popcornu - ja już wolę zapach obory niż popcornu. Poza tym młodzież strasznie głośno je. Sakramencki hałas jest w kinie, dlatego nie lubię do niego chodzić." (Jan Nowicki, aktor)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat