metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
FP ~FP (Gość)08.11.2008 18:38

Avansa to ja nie chce, już są dwa i starczy bo to kiepski elektromarket ;/. Jak tam ma być avans to mogą juz tego nie budować.

00

maddox ~maddox (Gość)07.11.2008 14:41

Dziękuję bardzo za spełnienie prośby :) Szkoda że nie podali konkretnych marek, no ale mam nadzieję że jak już cała powierzchnia będzie wynajęta to wyjawią tą informację.

00

szch ~szch (Gość)07.11.2008 17:29

Ale braku ruchomych schodów im nie wybaczę :)

00

maddox ~maddox (Gość)07.11.2008 19:42

Schody ruchome są, tyle że jedna sztuka. Jest też jedna rampa jak w Kauflandzie. Oprócz tego para normalnych schodów. Również uważam, że to trochę niepoważne, w tak wielkim centrum, we współczesnych czasach umieszczać tylko jedne schody ruchome. Może tak jak jest napisane w artykule, jeszcze zmienią projekt i chociaż jedne z tych schodów zamienią na ruchome. Może jakaś akcja wysyłania maili ? ;)

00

SPARTA!!! ~SPARTA!!! (Gość)07.11.2008 21:27

Ja mam nadzieje, ze otworza tam Media Markt/Saturn albo chociaz Empik...

00

szch ~szch (Gość)08.11.2008 10:16

Mam nadzieję, że będzie Empik, przydałby się też Sphinx :)

00

asdg ~asdg (Gość)08.11.2008 12:06

Jak to nie będzie ruchomych schodów?! Ja chodziłem do 'złotych tarasów' tylko po to, żeby sobie schodami pojeździć! Podpisuje się pod propozycją wysyłania maili w sprawie ruchomych schodów. Poza tym to jest trochę niepoważne, żeby w naprawdę sporym centrum handlowym nie było ruchomych schodów. Mamy w końcu 21 wiek.

00

motyl ~motyl (Gość)08.11.2008 13:03

Pamiętajmy w jakich klientów celuje to centrum. W Piotrkowie nie ma gdzie zarabiać pieniędzy, więc i z wydawaniem będzie ciężko. A więc i obiekt musi być tańszy w budowie i utrzymaniu. Szkoda, że nikt nie myśli o piotrkowianach, ich kieszeniach, o piotrkowskich przedsiębiorcach, kupcach, producentach - im rynki zbytu się likwiduje.

00

maddox ~maddox (Gość)08.11.2008 15:21

motyl - nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi z tym "myśleniem o Piotrkowianach". Właśnie po raz pierwszy od długiego czasu ktoś naprawdę o nich pomyślał. Wiem bo nie raz słyszałem od znajomych, że w Piotrkowie to nie ma gdzie iść na zakupy i trzeba jechać do Łodzi. Jeśli mowa o kupcach to moim zdaniem się mylisz bo to centrum mimo wszystko celuje w trochę inną półkę ludzi niż kupujący tanie ciuchy na bazarze, dla których jedynym wyznacznikiem jest niska cena. Właśnie takiego obiektu brakowało w naszym mieście. Spkojnie, ci których nie stać na kupowanie w FP dalej będą kupować w na stadionie i w "merkurym", także o Piotrkowskich kupców bym się nie martwił. A FP daje Piotrkowianom prawdziwą wygodę i dostęp do dobrze zaopatrzonych sklepów.
Osobiście mam nadzieję na trzy rzeczy w FP
1. MediaMarkt/Saturn
2. Empik
3. KFC ;P

00

epiotrkow ~epiotrkow (Gość)08.11.2008 17:41

"maddox" napisał(a):
MediaMarkt/Saturn

Będzie Saturn albo Avans :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat