Teraz galerie handlowe to jak kiedyś Dom Kultury.
Może to nie głupie - robisz zakupy, wpadniesz na kółko zainteresowań i obejrzysz koncert.
luzak przecież napisali że wstęp wolny. u Panien jak robią to jest kawa i herbata i paluszki slone - to musi kosztować
U Panien to jest kurs który nauczy Cię fotografować lustrzanką, a tutaj będzie dla typowych właścicieli kompaktów :-)))
autorskie będą z tymi co robią zdjęcia do National geographic i jakimś wykładowcą w filmówce - pytałem na ich FB nie piszą bo goście do końca nie wiedzą który kiedy będzie- jeden lata po jakichś krzakach i nie wiadomo jak zjedzie. ogólnie akurat nasz piotrkow to fajne miejsce do foto
Będzie chyba bezpłatnie. Widziałeś coś w Focusie za pieniądze - o imprezy mi chodzi :) Myślę, że będzie w porządku. Ciekawe, jak rozwiążą to organizacyjnie, ale po Autach sądzę, że może być ciekawie.
Ja się z kolegami wybieram. Fajnie się w końcu czegoś nauczyć, jak się ma aparat w domu :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!