Ja naprawdę rozumiem redakcję że to jest duży sponsor. Ale co to ma wspólnego z regionem co gościa w Tomaszowie, Radomsku wiosek okolicznych obchodzi że prywatna firma w swoim sklepie ma Mikołaja. Rozumiem że redakcja z tym obiektem chce stworzyć na siłę nowe kulturalne centrum miasta . Bardziej interesowało by mnie i myślę wielu " czytających czego nie opisujecie " akcja policji i mikołaja która odbyła się w mieście i to jest godne opisania. Tym powinniście się zajmować skoro chcecie aspirować do miana niezależnego lokalnego portalu.
taaa "każde dziecko mogło otrzymać prezent z ręki mikołaja", tylko że nie dodali iż ten prezent kupowali rodzice, opiekunowie dziecka i dawali mikołajowi aby ten owy Mikołaj wręczył prezent dla dziecka. Tak więc niech focus niech się tak nie zachwala gdyż żadnych prezentów nie zaoferował
Przykre jest to, że ludzie tacy jak Ewa (przedmówca) potrafią tylko narzekać, czytanie ze zrozumieniem to umiejętność uczniów ze szkoły podstawowej, no ale cóż przecież na coś trzeba narzekać ...
Również jestem wielkim przeciwnikiem łączenia wydarzeń kulturalnych z centrum handlowym a jeszcze większym promowania tego rodzaju zachowań. To nie jest miejsce spotkań, to nie jest teatr, to nie jest ośrodek kultury czy sportu. To jest sklep! Duży sklep, ale jednak tylko sklep i drażni mnie niesamowicie wklepywanie młodemu pokoleniu od najmłodszego, że jest to substytut kultury czy cokolwiek więcej niż tylko sklep.
KOMERCJA! KOMERCJA! KOMERCJA! Kiedyś jak ktoś chciał reklamę to sobie szyld robił albo banner wykupił a dzisiaj tzw. artykuły sponsorowane wypaczają sens istnienia wolnej prasy.
Niektórzy mają jeszcze resztki godności i takowe artykuły wyraźnie odznaczają od merytorycznej części serwisu tak aby większość, której zlega komercja mogła ich unikać.
nick to nie narzekanie tylko szczera prawda, inaczej jest w rzeczywistości a inaczej w tym wyżej opisanym artykule, nie wszystko jest takie piękne :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!