Naprawdę dzisiaj w Focusie czułam się, jak jakiś nie wiem - niedorozwój, debil ? Nic z tego nie zrozumiałam.
Chyba ich pogięło albo maja nie po kolei w głowie. Co tu podziwiać? Jeszcze trochę a któryś z nich nasra w na chodnik a pozostali będa wąchać i podziwiać skąd to g...o się tam wzięło.
Czemu maja słuzyc te "super" pokazy?
Nie wiem co oni biora ale powinni brac po pół!
Wszedłem tutaj tylko po to, by dać minusa. Nie liczcie mojego wyświetlenia tej podstrony, jako zainteresowanie. Mam dość tego typu wydarzeń. Jak zresztą widać, nie tylko ja.
To ma być sztuka ? Kto to wpuscił na Fokusa żeby smietnik robili.moim zdaniem to juz lepsza sztuka było jak dwie strażniczki goniły gołego faceta to mozna nazwać sztuka bo cos się chociaż działo
To jest sztuka ?? buhahahaha. idiotyzm ... szkoda gadać i dobrze ze tego nie widziałem na żywo
Przyklejanie do słupa? Hmmm... gdzieś już to widziałem...
A ta zanurzająca twarz w fontannie jeno dupę wypięła? Słabo... Wszak dupę do uprawiania sztuki nowoczesnej można bardziej zaangażować - niechaj ta dupa da też coś od siebie! ;)
Gdzieś czytałam że ta Pani która zanurzyla się w fontannie zatonęła ale nie wiem czy to prawda
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!