powiem krotko... tak jak i fokus tak i maly przedsiebiorca sie utrzyma... a dlaczego? odpowiedz jest prosta... nie kazdego bedzie stac na zakupy w galerii gdzie np spodnie w Housie czy tez innym renomowanym butiku beda kosztowac ok 200zl. Taki czlowiek pojdzie czy na bazar czy do sklepiku gdzies na slowackiego i za te 200 zl bedzie mial i spodnie i bluze.
Wy wszyscy obrońcy mniejszych sklepów i Merkurego - zobaczcie za ile wasi ulubieńcy kupują towar u Ptaka czy w Głuchowie i za ile później sprzedają w Piotrkowie... Ja kiedyś widziałem pewną rzecz u Ptaka powiedzmy za 30 zł a kilka dni później to samo w Merkurym za 85 zł. Oni dbają o wasze kieszenie jak mało kto. Nie zbiednieją, bo i tak mało kto tam kupuje. Pozdrowienia dla pań i panów "bizmesmenów", którzy siedzą w ciepłym Merkurym, popijając z nudów piętnastą herbatę.
ci najwieksi krzykacze i tak pewnie beda sie kotłowali pod drzwiami przed otwarciek galerii a w sobote przed otwarciem media to juz na bank :) bo taka Polska natura.
Rozumiem ze mowisz o sobie.
nie :) mowie o tych którzy najbardziej sa przeciw FM. a ty pewnie jestes jednym z nich. Uderz w stól a nozyce sie odezwa :) Poszedlbym nakrecic filmik z otwarcia media ale niestety jestem w ta sobote w pracy....
Ja postaram się nakręcić ;)
Niektóre ubrania z bazaru są lepsze od "szmat" z markową metką. Mój kolega kupił markową bluzę za 130 zł i rozciągnęła się po 1. praniu. No, ale dla dzieciaków liczy się metka, bo co koleżanki w szkole powiedzą?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!