Ale pyszny był ten żurek z chlebkiem. Mniam :p Wstyd się przyznać, ale kilka razy po niego podchodziliśmy.
Niesamowite były te wielkie jajka :) Trochę się opierałem żonie - nie chciałem iść. Dobrze zrobiłem, byuła super zabawa
KIedyś nie lubiłam tej Młynarskiej. Ale po dzisiejszym dniu muszę stwierdzić, że było ok. A co wam się najbardziej podobało? Patenciarz wymiatał
A gdzie oni znaleźli takie wielkie jaja.
Na salonach piotrkowskich powiadają,że takie olbrzymie jaja to tylko na Karola Rudowskiego można otrzymać i to gratis.
Wielka szkoda, że Focus Mall nie serwował hitu tegorocznych Świąt Wielkanocnych ciasta zwanego Mazur Wielkanocny no i baranek nie był prezentowany. No bo i którego wybrać skoro miejsce jest tylko dla jednego.
Przepraszam, ciasto nosi nazwę Mazur Piotrkowski
Ale jajca buhahaha
"Świąt Wielkanocnych pora,
trzeba wyjąć jaja z wora,
...."
:D
więcej zabawy dla facetów! No właśnie. Jeżeli to apel, to ja się przyłączam. Focus jest cool, ale przydałaby się naprawdę impreza typowa dla facetów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!