metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kino helios do kontroli ~kino helios do kontroli (Gość)02.07.2014 12:36

Byłem o godzinie 10.30 w kinie Helios w Focusie z dzieckiem na bajce. Przed bajką zaserwowano nam okolo 20minut reklam w tym reklame imprezy o nazwie Flyfest. Ku mojemu zdziwieniu w owej zajawce - relamie tej imprezy - dwukrotnie na ekranie ukazała się nazwa szybowca - pokaznych rozmiarów zreszta - RUCHACZ. WYdaje mi sie ze film dla dzieci to nie jest dobry moment zeby zaznajamiac je z taką trescia. Nie pozdrawiam osoby odpowiedzialnej za dopuszczenie takiej reklamy przed bajka dla dzieci.

50

obs. ~obs. (Gość)02.07.2014 12:58

do jestem na tak. Kolego nie podniecaj się. Dorzuciłem tutaj swoje "dwa słowa" ,ale jestem za fly fest. Ale trzeba wysłuchać i innych. Może dzięki tym spostrzeżeniom oranizatorzy , ewentualnie władze miasta coś...zorganizują lepiej.Przeciez impreza dopiero staruje.

20

obs. ~obs. (Gość)02.07.2014 13:19

do 666. Genralnie nie lubię jak się stawia szóstki w tej kolejności. Mnie przynosi to pecha. Odpowiem ci zatem tak. Jestem wyciszony i pozytwna energię czerpię z różnych żródeł. Cierpię na niedostatki jak wielu piotrkowian. A na Fly Fest zajrzę bo mam to pod bokiem .Dźwięk silnika lotniczego zanam od dzieciństwa.

20

666 ~666 (Gość)02.07.2014 13:54

do obs. Mnie tam te cyfry bynajmniej nie przygnębiają. Zmiana ich kolejności też niewiele wnosi. Cieszę się za to, że humor Ci dopisuje, pozytywy dostrzegasz w tym co daje Ci radość, współczuję cierpienia z powodu niedostatków (na co dzień większość z nas tak ma). Jeśli tylko ta masowa impreza kierowana do ogółu i odbywająca się mimo wszystko rzadko, odbędzie się w sąsiedztwie miejsca, gdzie zapewne mieszkasz i nie spowoduje u Ciebie jakiejkolwiek ujmy i nie pozbawi radości, ja również cieszył się będę z tego faktu (bez względu na ilość szóstek w jakiejkolwiek kolejności).

20

eryk_klaptonow ~eryk_klaptonow (Gość)02.07.2014 14:59

Ku mojemu zdziwieniu w owej zajawce - relamie tej imprezy -

Cytuję:
dwukrotnie na ekranie ukazała się nazwa szybowca - pokaznych rozmiarów zreszta - RUCHACZ. WYdaje mi sie ze film dla dzieci to nie jest dobry moment zeby zaznajamiac je z taką trescia. Nie pozdrawiam osoby odpowiedzialnej za dopuszc... zenie takiej reklamy przed bajka dla dzieci.

Szybowiec nazywa się PUCHACZ i jest następcą modelu BOCIAN. To polska konstrukcja z lat 70-tych. Jak się komuś wszystko kojarzy... to jego wina ;)

31

Piotrkowianin Piotrkowianinranga02.07.2014 16:19

"eryk_klaptonow" napisał(a):
Szybowiec nazywa się PUCHACZ i jest następcą modelu BOCIAN. To polska konstrukcja z lat 70-tych. Jak się komuś wszystko kojarzy... to jego wina ;)

Chyba jesteś niezorientowany. Chodzi o to, że jakiś dowcipniś z aeroklubu lekko zmodyfikował nazwę szybowca:
http://www.epiotrkow.pl/news/Ferie-w-Kinie-Helios-z-Aeroklubem-Ziemi-Piotrkowskiej,13864
http://www.epiotrkow.pl/multimedia/foto/mini/24c41f859f83d0b2bffa82896da35854.jpg

10

eryk_klaptonow ~eryk_klaptonow (Gość)03.07.2014 09:41

Cytuję:
Chyba jesteś niezorientowany.

Przyznaję, że tego "wynalazku" naszych dzielnych pilotów nie widziałem. Poczucia humoru im nie gratuluję, bo jest to dość denne...

11

P51 ~P51 (Gość)03.07.2014 11:15

Poczucia humoru im nie gratuluję, bo jest to dość denne...

A ty niestety takowego nawet w dennej postaci nie posiadasz ;->
Współczuję...

12

P51 ~P51 (Gość)03.07.2014 11:22

Poczucia humoru im nie gratuluję, bo jest to dość denne...

A ty niestety takowego nawet w dennej postaci nie posiadasz ;->
Współczuję...

Szkoda, że te F-16 (jeżeli się pojawią) będą konkurować z finałem Mundialu, bo ta konfrontacja może wypaść na ich niekorzyść.

Widzę,że jesteś przeświadczony,że WSZYSCY są wyznawcami religii zwanej piłka można. No, niekoniecznie ;jest jeszcze wielu rozsądnych ludzi ;-)

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat