Z roku na rok coraz gorzej wczoraj nie przylecialy migi w ogóle miały być dwie sztuki a dzisiaj przyleciał tylko jeden miał przylecic jakiś szwed też go nie ma normalnie śmiech na sali myślę że już raczej więcej mnie nie będzie szkoda czasu na takie coś sam mig przyleciał na 9 minut tylko. Szkoda słów i czasu pozdro. Myślę że impreza ostatni raz w roku bo co roku jest mniej ludzi.
szkoda że Air w Radomiu nie ma w tym roku bo zawsze było by jakieś pocieszenie po nieudany Fly-Fescie ;(
Pseudo kierownik ochrony wisi mi 10zł. Specjalnie się wcześniej zapytałem czy parking płatny to mówi że darmo i żeby śmiało wjeżdżać. Jak już wjechałem w kolejkę okazało się że dyche to kosztuje. Kłamca I oszust. Nie nadajesz się gościu do tego co robisz i mam nadzieję że karma szybko do Ciebie wróci.
Nie rozumiem osób, które obrażają się na krytykujących tegoroczny FlyFest. Każdego roku ta impreza trzymała poziom - ciekawe zespołu na scenie, genialne pokazy lotnicze, bardzo dużo widzów. Pamiętam jak 2 lata temu FlyFest był w tym samym czasie co Imieniny Piotrków i d*pą zjadł żenujące dni miasta. Niestety w tym roku daliście ciała. To była najsłabsza edycja i mam nadzieję, że wyciągnięcie z tego wnioski. A pan Kawalec o 20 to koncert kończył a nie zaczynał :-)
Panowie redaktory, czy Pan Pospieszyński to zmienił imię ??? Bo chyba miał inaczej
Brawo Marcinie !!! Maruderzy wolą iść do 11 Biedry i potrafią tylko narzekać !!1 A fuj z Wami ;-)
Gratulację dla lotniska, więcej ludzi było na tym niż na imieniny Pików.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!