No to jeszcze Albania do towarzystwa i możemy.....iść z torbami
Polak Węgier dwa bratanki. Komu ten kit. Byłem 2 miesiące temu Przewodnicy ostrzegali że to UTOPIA Niech kto powie że to kłam Na gorze bawią się a my jesteśmy zaszcszyceni CZYM,l Madziary szukajuą sojusznika i znalezli Kaczora ja wolę na Swięta Królika.
Madziarofilia nie wyjdzie nam na dobre. Sentyment sentymentem, ale obecne polskie władze za bardzo angażują się we współpracę z Węgrami. Nie jest to dla nas silny sojusznik polityczny ani militarny. Ponadto ich gospodarka jest mała i słaba, a przez ultraprawicowe i skrajnie nieodpowiedzialne rządy premiera Orbana ten kraj ma zszarganą opinie na arenie międzynarodowej. Wolałbymaby Polska nie stawiała się w jednym rzędzie z takimi krajami i aby współpracowała z tym z kim się nam opłaca - Wielka Brytania, USA, Francja, Niemcy, Włochy itd.
Mam nadzieje ,że tę symbolikę na fladze objaśnią mieszkańcom władze miasta. Orientuję się z grubsza ,że są tam barwy Polski i Węgier ,ale co drzew... proszę o wyjaśnienie tej zagadki...
~steward (Gość)- nooo tak szczególnie podczas II wojny światowej- co za pislamskie BREDNIE. Setki tysięcy Węgrów brało udział w podboju europy-tak jak Słowaków-Rumunów itd A rząd Węgierski był rządem faszystowskim ściśle współpracował z Niemcami!!! Wiejska masa kupi wszystko- Przyjaźń Polsko Węgierska, już były przyjaźnie Polsko - !!!!- opanujcie się macie jeszcze szansę iść do nieba!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!