Nie skuteczniej i taniej postawić elektronicznego policjanta który ma oko na wykroczenia 24/24 h przez 365 dni w roku? Patrole z pewnością lepiej się przydadzą tam gdzie elektroniczny policjant nie zda egzaminu.
Jak są tacy " mondrzy "to razem z prezydentem niech sprawdzą monopolowe, bo wydaje mi się , że sprzedają alkohol osobom, którym prawo zabrania sprzedaży - niestety miasto ma wpływy z akcyzy, więc nie jest to na rękę
To miasto za pieniądze podatnika napuszcza psiarnie na podatnika to skandal
Dlaczego te patrole za miejskie pieniądze . Czyżby Policja nie była utrzymywana przez państwo .
Dlaczego trzeba dodatkowo płacić za patrole prewencyjne .
A kto kontroluje policjantów czy nie siedzą u kogoś na kawie ???
Wymogiem powinno być zdanie nagrania z całego patrolu finansowanego przez miasto. Takie nagranie powinno trafić do magiistratu.
Ciekawe ile z tej akcji wpłynie do prezydenta, za taki pomysł to pewnie 50% znajdzie się na jego koncie z tych mandatów.brawo kolejny zarobek na ludzkiej krzywdzie.
To maszynka do pieniędzy. Miasto daje kasę milicji, a milicja oddaje kasę miastu w formie mandatów od ludzi. Takie milicyjne perpetum mobile.
Żenujący jest poziom pisania komentarzy pseudo Piotrkowian. Mam wrażenie ze piszą ja osoby co ukończyły dopiero 13 lata choć wątpię bo pewnie jest rzesza ludzi dużo starszych nie umiejąca się posługiwać się ojczystym językiem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!