metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)06.08.2017 14:45

A ja mam pytanie,czy ta górka przy zjezdzie z ronda w ulicę Partyzantów jest szykowana dla następców Małysza bo jest tak duży uskok?!!!

51

Epep ~Epep (Gość)06.08.2017 06:18

Miejsc parkingowych nie ma,mam nadzieje ze bedzie mozna zaparkowac auto na prywatnym trawiastym parkingu jak w latach poprzednich.Osoby ktore dopuscily do takiego stanu rzeczy pewnie NIGDY nie byli w tej okolicy 1listopada. Zal na to patrzec jak wywala sie grube miliony w bloto bez pomyslu.Remont drogi potrzebny ale TAM potrzeba PRZEDE WSZYSTKIM PARKINGOW

111

epep ~epep (Gość)06.08.2017 07:28

A co ze sławnym super turbinowym rondem imienia ,,krowiego placka' POLNA VS KOSTROMSKA

80

ares1 ~ares1 (Gość)05.08.2017 19:16

Którzy z radnych mieszkają w tych okolicach???

120

epep ~epep (Gość)06.08.2017 07:27

A co ze sławnym super turbinowym rondem imienia ,,krowiego placka' POLNA VS KOSTROMSKA

40

anty-pis ~anty-pis (Gość)05.08.2017 23:24

Na Belzackiej przy Kwadracie też zróbcie rondo...idioci z Pasażu!!!!!!!!

100

kum ~kum (Gość)05.08.2017 22:52

Ulicę zwężono, miejsc parkingowych mało, zlikwidowano miejsca parkingowe przy budkach ze zniczami, zrobiono pasy zieleni (przy cmentarzu?). Ciekawe, co się tam będzie działo 1 listopada... Gdzie ci wszyscy zmotoryzowani ludzie pomieszczą się przed cmentarzem? Przed remontem na szerokości ulicy mieściły się trzy auta, a teraz będą ledwo dwa. Za tak bzdurne projekty i ich akceptację ktoś powinien porządnie "beknąć". To co robią z ulicami w Piotrkowie, to koszmar dla zmotoryzowanych! Czy osoby odpowiedzialne za to "coś" były kiedykolwiek tam samochodem? (szczególnie 1.11)

140

gość ~gość (Gość)05.08.2017 18:02

Nie wierzę że jest tam rondo. Przecież to jest absurd. Kto na to pozwolił???

184

zrozpaczona mama ~zrozpaczona mama (Gość)05.08.2017 19:16

Jestem inwalidką i od bardzo dawna nie mogę odwiedzić grobu mojej zmarłej córki.Ten remont trwa w nieskończoność. Nie mam jak dojechać na nowy cmentarz -nawet 1 listopada nie byłam na cmentarzu.Dla mnie matki jest to dramat.Jestem tak schorowana ,że chyba prędzej z moją córcią spotkam się na tamtym świecie niż doczekam końca remontu ulicy Spacerowej.

111

kieroFca ~kieroFca (Gość)05.08.2017 19:25

A gdzie będą miejsca parkingowe ?

140

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat