Do myślenie nie boli
Jak ci WOŚP przeszkadza to mogłeś iść do kościoła pocałować w sygnet Macierewicza i bawić się razem z całym dewociałym towarzystwem
No czuż szału niema ogólnie na minusie ,jak ja w firmie bym tak żądził to już bym poszedł z torbami . "rubta co chceta"
Nie piszą nigdzie czy tegoroczny finał uświetniła swoją obecnością wszechobecna nam Pani Poseł Radziszewska
Zupełnie nie rozumiem czemu poruszenie tematu kosztów organizacji spowodowało tyle negatywnych, a wręcz obraźliwych odpowiedzi. Szanujmy się. Ludzie oddają swoje pieniądze więc mają prawo wiedzieć jakie są koszty organizacji takiej imprezy. Teraz jest na to za wcześnie, ale liczę, że zostanie to podane do publicznej wiadomości.
Koszt organizacji 320 tysięcy złotych, zebrano stówę...
Nikt nikomu pieniędzy z kieszeni nie wyciąga. Ludzie dają z własnej nieprzymuszonej woli. A Antek Policmajster powinien przywieść przynajmniej 50 milionów, a nie marny ochłap, z którego najbardziej cieszy się kler. Antek już zaczął kampanię wyborczą i ciemny lud znów na niego zagłosuje po wyjściu z kościołów w których księża będą namawiać do głosowania na jedyną słuszną partię popaprańców i sługusów.
Dobro jest ciche, zło- krzykliwe.
,,Dobroć jest cichym czynieniem tego, o czym inni głośno mówią"
Friedl Beutelrock
Coroczna akcja WOŚP pozostaje fenomenem społecznym, bez względu na budzoną sympatię i antypatię. Kolejnym fenomenem jest trwała i konsekwentna nienawiść niektórych do tej akcji. Cóż, to wolny kraj, i (jak dotąd) wolno mieć różne poglądy. Z poglądami dyskutować nie zamierzam. Jestem fanatycznym wielbicielem WOŚP, więc nie jestem bezstronny. Przeciwnikom zwracam uwagę na jeden fakt: TO DZIAŁA! Ile błota by nie wylano, ile utrudnień by nie wymyślono - kolejne akcie są przeprowadzone, ogromne pieniądze zebrane, potem (rozsądnie) wydane, sprzęt do szpitali dostarczony. A potem PACJENCI Z TEGO KORZYSTAJĄ. I to jest najważniejsze. I za to będę podziwiał i szanował Jurka Owsiaka do końca życia i jeden dzień dłużej. Wolno mi, to wolny kraj...
Jeżeli osoba, z którą rozmawiasz, zdaje się ciebie nie słuchać - bądź cierpliwy. Być może ma po prostu mały kłaczek w uchu. Kubuś Puchatek
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!