metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)24.07.2010 01:49

"lukch" napisał(a):
Proponuję wprowadzenie zasady podpisywania się imieniem i nazwiskiem pod własnymi wypowiedziami, może wtedy będą one bardziej wyważone. Rejestrację na portalu połączoną z przesłaniem kopii dowodu osobistego ;-) jak w Chinach.

... a w razie czego - akcja porządkowa na placu Niebiańskiego Spokoju (Tian'anmen)...
Niesmaczny żart, przepraszam.
Ale serio:
Rejestracja na portalu, lukch, powinna być bardziej zaawansowana. Oprócz kopii dowodu osobistego, administracja portalu powinna jeszcze pobierać zapis odcisków dwóch palców poprzez przyłożenie palców do elektronicznego czytnika - dane zostaną zakodowane, co oznacza, że nie będą na portalu bezpośrednio widoczne.
Takie biometryczne zabezpieczenie ograniczy przestępczość forowiczów i przyspieszy zatrzymywanie winowajców przez ABW o godzinie szóstej rano w mieszkaniach.

00

Pakis ~Pakis (Gość)24.07.2010 10:16

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Takie biometryczne zabezpieczenie ograniczy przestępczość forowiczów i przyspieszy zatrzymywanie winowajców przez ABW o godzinie szóstej rano w mieszkaniach.

Uważaj żeby ciebie nie zatrzymali i nie posadzili za twoje wpisy.

00

mieszkaniec PT ~mieszkaniec PT (Gość)24.07.2010 10:34

No a ty Piotruś jeszcze badania psychiatryczne dostarcz!!! Ale sam nie będziesz bo do tego jeszcze 97-300 dostarczy:)

00

ObserwatorK ~ObserwatorK (Gość)24.07.2010 10:46

Jeszcze indywidualny zapach każdego forowicza, wedle powiedzenia "poznaj, Stachu, po zapachu".

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)24.07.2010 10:58

"ObserwatorK" napisał(a):
Jeszcze indywidualny zapach każdego forowicza, wedle powiedzenia "poznaj, Stachu, po zapachu".

Rany Julek! Zapomniałem zupełnie, że każdemu zarejestrowanemu forowiczowi jeszcze przed napisaniem pierwszego komenta w Samodzielnym Szpitalu Wojewódzkim będą wszczepiane w ramię chipy!
Bez tego m.in. nie sposób będzie się zalogować na portalu, a tylko zalogowani użytkownicy będą mieli prawo publikować posty.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)24.07.2010 12:32

"Pakis" napisał(a):
Uważaj żeby ciebie nie zatrzymali i nie posadzili za twoje wpisy.

Pakis, jeżeli przyjdziecie, to nie wyważajcie od razu drzwi. Trochę kosztowały. Zapukaj, sam otworzę.

00

sauron ~sauron (Gość)24.07.2010 12:47

"Serpentes" napisał(a):
Wiecie kim jest Piotr Włostowic? Bo ja wiem. To człowiek, który niedawno stracił pracę w Piotrkowie.

Czy masz na myśli Błażeja T.?

00

jednawodka ~jednawodka (Gość)24.07.2010 16:20

"sauron" napisał(a):
"Serpentes" napisał(a):
Wiecie kim jest Piotr Włostowic? Bo ja wiem. To człowiek, który niedawno stracił pracę w Piotrkowie.
Czy masz na myśli Błażeja T.?

Skoro jestem już przy głosie. Ta deklarowana przez część forumowiczów nierozumiejących słowa pisanego, gotowa Piotra Włostowica rzucić psom na pożarcie albo zza węgła zastrzelić, to czego tak naprawdę mu zazdrości? Skąd ta zawiść? To ta polska, nasza, bezinteresowna, czy jakieś specjalne powody?
Ludzie! Ogarnijcie się! Zanim rzucicie się na forum i dotkniecie klawiatury, nauczcie się najpierw CZYTAĆ ze ZROZUMIENIEM!
A teraz mam dla was, forumowicze, prawdziwą BOMBĘ!

Piotr Włostowic to nie jest Piotr Włostowic, tylko kilka osób! Nie dość, że odwalają kawał dobrej roboty, to jeszcze znakomicie się bawią, a przy okazji dostarczają wielu wrażeń części z nas, czytających epiotrkow.pl
Dobrała się zgrana ekipa i robią za jednego, cała tajemnica.
Dziwię się niemiernie, bo jest tu kilku śledczych, paru detektywów, wygi forumowe o analitycznych umysłach i jak dotąd, nikomu nie przyszło do głowy, że:
A. Włostowic zaczął publikować swe wpisy tuż przed pamiętnym 10 kwietnia 2010 roku i co, w tak krótkim czasie zdołał spłodzić tysiąc komentarzy?! Jak myślicie? Realne to jest aby?
B. Czy nikt nie spostrzegł, że wpisy są czynione omal przez całą dobę? To możliwe? Jak sądzicie?
C. Niczyje oko nie zorientowało się, że choć utrzymane niby w jednej konwencji, te wpisy nieraz różnią się na tyle, że wiadomo, iż nie wyszły spod ręki jednego i tego samego autora?
Pozdrowionka!

00

Drake ~Drake (Gość)24.07.2010 21:03

"jednawodka" napisał(a):
Piotr Włostowic to nie jest Piotr Włostowic, tylko kilka osób! Nie dość, że odwalają kawał dobrej roboty, to jeszcze znakomicie się bawią, a przy okazji dostarczają wielu wrażeń części z nas, czytających epiotrkow.pl

O mój Boże,tzn że to jest mistyfikacja :O

"jednawodka" napisał(a):
Dobrała się zgrana ekipa i robią za jednego, cała tajemnica.

Heh,brzmi dwuznacznie,więc nie chce znać szczegółów ;D

00

Drake ~Drake (Gość)24.07.2010 21:04

A tak na poważnie to mi to lotto,kto tu jest kim i dlaczego ;]

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat