Teraz blokują A jak spanikowali na początku to stali po paliwo w kolejkach za 10 zł
Piotrków nie jest dużym miastem, na miesiąc porzućcie auta, wsiadajcie na rowery, MZK, dojeżdżając do pracy, spadnie ilość sprzedawanego paliwa, to szybko stanieje.
Ludziska musicie zrozumieć to celowa robota by Polacy emigrowali z kraju. Bruksela do 2030 roku chce zakazać palenia węglem drzewem i gazem to jest prawdą co napisałem takie są plany Brukseli.
Jeszcze trochę a pozostanie nam z UE wyjechać gdzie jest normalność.
Dla takiej UE mówie nie i teraz rozumiem czemu Anglicy opuścili UE przynajmniej stanowią sami o sobie nie to co my.
Ja mam elektryka i w ramach protestu blokowałem gniazdko z prądem w domu
Hahaha, prawda jest taka że każdy kto ma jaja to z tego miasta już wyjechał. To kto miał tu protestować? Magazynierzy? Pijoczki z pod monopolu? Niepracujące matki pobierające 500plus? Im paliwo niepotrzebne! Zostali tu ludzie którzy potrafią narzekać i komentować czyjeś decyzje życiowe nie potrafiąc nic zmienić w swoim zyciu! 10 lat temu pracowałem na pewnym magazynie pod Piotrkowem, ludzie narzekali na niskie wypłaty, brak perspektyw. Po 6 latach za granicą wróciłem do Piotrkowa i na chwilę ponownie się zatrudniłem w tym samym magazynie. Połowa załogi to ci sami ludzie którzy dalej narzekali na niskie zarobki itd.. I założę się że do dzisiaj dalej tam pracują za minimalną. BEZ KOMENTARZA!
Imprezy były to komu by się chciało na jakiś protest przyjeżdżać
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!